antek12345 09.01.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 witam forumowiczow,poszukuje dobrej a zarazem nie drogiej firmy do wykonania wentylacji mechanicznej z rekuperatorem.najlepiej aby to byla firma z podkarpacia lub malopolski ktora mogla by dojechac do okolic Jasła.znalazlem wiele firm trudniacych sie owym fachem ale zadnuch informacji(forum czy opini) na ich temat.Zrobiona mam narazie piwnice a na wiosne ruszam z reszta.tak wiec zalezy mi na czasie.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 09.01.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 witam forumowiczow,poszukuje dobrej a zarazem nie drogiej firmy do wykonania wentylacji mechanicznej z rekuperatorem.najlepiej aby to byla firma z podkarpacia lub malopolski ktora mogla by dojechac do okolic Jasła.znalazlem wiele firm trudniacych sie owym fachem ale zadnuch informacji(forum czy opini) na ich temat.Zrobiona mam narazie piwnice a na wiosne ruszam z reszta.tak wiec zalezy mi na czasie.dzieki Z Kielc chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek12345 09.01.2016 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 to jakies 180 km.pan moze wykonuje uslugi z tym zwiazane czy poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 09.01.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 My mamy do was z 700 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek12345 09.01.2016 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 wyslalem pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek12345 11.01.2016 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 halo co jest nikt nie robil wentylacji mechanicznej przez firme godna polecenia.a moze to nie jest takie trodne i robiliscie sami,Jak tak to podzielcie sie wiedza to tez sobie zrobie heh.porozkladac rury to nie problem gorzej z obliczeniem tych wszystkich parametrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schizo85 11.01.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 halo co jest nikt nie robil wentylacji mechanicznej przez firme godna polecenia.a moze to nie jest takie trodne i robiliscie sami,Jak tak to podzielcie sie wiedza to tez sobie zrobie heh.porozkladac rury to nie problem gorzej z obliczeniem tych wszystkich parametrow Tutaj są osoby raczej które same to robiły. A jak? To jest wszystko na forum i szeroko pojętych internetach, czytaj, czytaj i czytaj. A pytaj to o szczegóły i jakieś konkretne sprawy, ogólnie to nikt tego za Ciebie nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts