Liliputek 10.01.2016 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Witam czy moglibyście polecić kogoś, kto zrobiłby projekt WM z rekuperatorem dla domu jednorodzinnego? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 10.01.2016 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jest już w innych wątkach, postach, poszukaj. Sprawdź Częstochowę, tam jest dobra f-a na "T", ewentualnie na "S". Do tego paru udzielających się na forum, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 10.01.2016 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jest już w innych wątkach, postach, poszukaj. Sprawdź Częstochowę, tam jest dobra f-a na "T", ewentualnie na "S". Do tego paru udzielających się na forum, poszukaj. oj szukałam... ale chyba trafiałam na złe wątki, bo zazwyczaj były to rady tyu "jest parę osób na forum, które to zrobią"... a na forum to ja widzę mnóstwo różnych uzytkowników ... pierwsze litery może mi trochę zawężą poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts