babajaga3 10.01.2016 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Dzień dobry, w moim wynajmowanym na dni mieszkaniu urządzono imprezę i pijany najemca zapomniał zamknąć drzwi i zostawił na całą noc otwarte na oścież drzwi i okna.Na grzejnikach zainstalowane mam podzielniki kosztów i co roku mam wysokie dopłaty do ogrzewania. Normalnie utrzymują temperaturę 23st. w mieszkaniu, a wczoraj to wietrzenie trwało około 13godzin i na zewnątrz było około 0st. Teraz muszę oszacować szkody wyrządzone przez lokatora i martwi mnie bardzo koszt tego wietrzenia.W jaki sposób mogę je oszacować? Ile może to kosztować? Z góry dziękuję za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uris 10.01.2016 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Da ci na flaszkę i sprawa załatwiona mówię serio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts