Tomek_J 20.07.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Uwaga, cienka prowokacja. Nie karmić trolla ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.07.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 A co to trol? Jaki trol? Kto ma trola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majo 20.07.2004 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 pozdrawiam Cie Bob - jak na razie nie skladam donosow ... sa dwa wyjscia : - inteligentny czlowiek zrozumie ze temat go przerasta i zleci robote komus , kto sie na niej zna - mniej inteligentny bedzie pakowal kase w cos co zrobilby duuuuzo taniej do momentu az mu jej zabraknie.. wtedy i tak powroci do pkt 1 , badz zostawi temat wnukom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 20.07.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 A co to trol? Prowokator, którego jedynym celem jest zaistnienie na forach dyskusyjnych. Najczęściej mający wygórowane mniemanie o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.07.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Moze być trol w odmianie klown? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Budowniczy 20.07.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 pozdrawiam Cie Bob - jak na razie nie skladam donosow ... sa dwa wyjscia : - inteligentny czlowiek zrozumie ze temat go przerasta i zleci robote komus , kto sie na niej zna - mniej inteligentny bedzie pakowal kase w cos co zrobilby duuuuzo taniej do momentu az mu jej zabraknie.. wtedy i tak powroci do pkt 1 , badz zostawi temat wnukom... Cześć majo, trochę mnie poniosło, ale na forum, miom zdaniem, coraz więcej jest baaaaaardzo mądrych Forumowiczów co brzmią dumnie i zapominają o sposobach pomocy innym niekoniecznie złośliwie i zawistnie (na zasadzie jaki głupi ten Bob a ja jaki madry). Zwróć uwagę, że w tym temacie zosyałaś/łeś poparty przez opinie typu "tak, tzreba zgłosić do inspektora to będzie najlepsze itp co praktycznie moze skończyć czyjeś marzenia zanim rozpoczeła sie ich realizacja. Takiemu Bobowi trzeba zyczliwie wytłumaczyć a nie nasyłać kontrolę, tym bardziej jezeli praktycznie nic się nie wie o sytuacji formalno-finansowej Boba i jego budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.07.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Latam, gadam full servis, ale nic takiego nie pisałem Bob. majo mogłeś protestować, jak Bob uzgadniał pozwolenie na budowę, teraz to po ptokach. Bob ty się na majo nie obrażaj, On chciał dobrze, a ty z rady doświadczonego przez los (tu budowa) nie skorzystałeś. On do Ciebie z życzliwą radą, a ty zamiast skorzystać to tera kontroli się boisz. Jak Ci się wytyczenia omskły to za samowolkę możesz jeszcze odpokutować. Swoją drogą te twoje córy, kawał bab z nich, żeby pomagały przy fundamentach. Zapisz je do samotnych inwestorek. Kobitki, jakieś takie mniej dumne są przez co informacje szybciej przyswajają zwłaszcza od życzliwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 20.07.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Cześć majo, trochę mnie poniosło, ale na forum, miom zdaniem, coraz więcej jest baaaaaardzo mądrych Forumowiczów co brzmią dumnie i zapominają o sposobach pomocy innym niekoniecznie złośliwie i zawistnie (na zasadzie jaki głupi ten Bob a ja jaki madry). Zwróć uwagę, że w tym temacie zosyałaś/łeś poparty przez opinie typu "tak, tzreba zgłosić do inspektora to będzie najlepsze itp co praktycznie moze skończyć czyjeś marzenia zanim rozpoczeła sie ich realizacja. Takiemu Bobowi trzeba zyczliwie wytłumaczyć a nie nasyłać kontrolę, tym bardziej jezeli praktycznie nic się nie wie o sytuacji formalno-finansowej Boba i jego budowy. No troche Cie poniosło drogi Bobie to fakt. zwłaszcza ze maja napisała pierwszego posta nie po to zeby sie poskarzyć lub zrobić na złosc tylko zebyznależć rozwiazanie w trosce o siebie ale równiez by zaoszczedzić twoje zdrowie i pieniadze, ze o sytuacji prawno finansowej nie wspomne, bo ta pogorszy sie znacznie po katastrofie do której moze dojść przy dalszej kontynuacji inwestycji w ten sposób. Wtedy to nawet betoniarka nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.07.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 B.Budowniczy - a może toTy jesteś sąsiadem Majo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.07.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Wojtek , ja mam odwrotne odczucie , że B.Budowniczy piszący na forum i Bob Budowniczy o którym pisze Majo to dwie różne osoby i zbieżność ksywek jest przypadkowa Jeśli się mylę to chyba Panowie lepiej będzie jak spotkacie się "u płota" i pogadacie jak sąsiad z sąsiadem w realu . To może być dobry początek Waszych przyszłych sąsiedzkich stosunków . A dobre rady zawsze są w cenie i tylko głupiec z nich nie skorzysta . Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.07.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Ja też mam takiego Boba i Bobkę. W fundamenty napchali kamieni zamiast stali, bo stal za droga. Fundamenty im popękały na każdym chyba metrze O smarowaniu fundamentów mowy nie było. Wody i prądu nie podłączają, bo to koszta /teraz biorą od nas wcześniej ze stawu/. Obaw nie mam, że się zawali ale gdzie jest kierownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 A może majo rozdwojenie ma cosik takiego angielskiego, jak Hyde i Jeckel (czy jakoś bardziej ortograficznie), albo francuskiego, takie Podwójne życie Weroniki. PS. magi nie no wodę ze stawu rozumiem, ale prąd. No chyba, ze węgorze elektryczne chodujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.07.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 PS. magi nie no wodę ze stawu rozumiem, ale prąd. No chyba, ze węgorze elektryczne chodujesz. chodziło mi o wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.07.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 majo,co nowego u Twojego sąsiada na placu budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts