PawelWielgas 19.02.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Ja osobiście wolę kupić płytki niż przez internet. Niestety mam znajomych w firmie spedycyjnej i wiem jak często uszkadzają się płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 19.02.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Ja osobiście wolę kupić płytki niż przez internet. Niestety mam znajomych w firmie spedycyjnej i wiem jak często uszkadzają się płytki. Wszystko zależy jak sklep nada zapakuje i zabezpieczy,moje doświadczenie to jedna płytka uszkodzona właśnie ze sklepu stacjonarnego bo oni w moim przypadku też korzystają z kuriera.Z kolei przesyłki od importera były super zabezpieczone nawet kurierzy zwracali na to uwagę nie tylko paleta ale jeszcze dodatkowo drewniana skrzynia. Czas wymiany jeśli towar w kraju to szybko jeśli trzeba sprowadzać 3 tyg mc chyba że wyskoczy przerwa np Włosi sierpień i przełom roku święta itp. Na ofercie będzie termin realizacji więc określisz czas w opcji wszystko się zgadza,jak coś trzeba będzie wymienić już trudniej to zaplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubik_112 20.12.2018 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Ja też miałem problem z zakupem kafli do kuchni i łazienki. sprawdzałem e 3-mieście kilka salonów i problem bo jak już coś znalazłem to nie było na stanie. znalazłem sklep internetowy ale dobrze bo mają normalny sklep stacjonarny bo jednak boje sie kupować przez net. oczywiscie tez nie do konca wszystko super bo oczywiscie to co znalazlem na ich stronie tez nie mieli na stanie i trzeba bylo czekac. koniec końców sprowadzili ale trzeba bylo czekać tydzień ale za to cena ok Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts