przemekvip20 11.01.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witam, Mam problem z czyszczeniem narożnika, ponieważ jest tam niestandardowy materiał, który teoretycznie powinien być czyszczony tylko wodą. Wszystko ok dopóki nie trzeba w końcu wyczyścic całego narożnika (jest niestety w kolorze bialym/kremowym). Przyjeżdżali fachowcy ze standardowymi odkurzaczami karcher, które pracują na różnych detergentach i niestety meczyli sie bardzo a i efekty nie były powalające. Chce kupić odkurzacz piorący żeby czyścić samemu co jakiś czas ale nie wiem jaka technologia będzie najlepsza do tego materiału. Może ktoś doświadczony mógłby coś doradzić? Myślałem o odkurzaczu parowym, byłoby to dobre rozwiązanie? szczegóły materiału, którym obszyty jest narożnik http://www.wajnert.pl/files_pl/file_7916/Karta%20tkaniny_%20LUKA.pdf bede wdzieczny za jakies podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 29.01.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Są odkurzacze które łączą w sobie funkcje prania i odkurzania dywanów. Bardzo praktyczne rozwiązanie dwa w jednym, dodatkowo takie odkurzacze często posiadają filtr wodny, dzięki temu mniej się kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts