Gość 09.07.2002 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2002 Witajcie Mam poddasze - jeszcze nieużytkowe - ok 100m2 No i mam problem Dach jest taki: 1. Blacha trapezowa 2. łaty drewniane 3. Krokwie No i tu jest problem: Chce je zaadoptować tylko jest problem z ociepleniem. Wiadomo ze musi byc folia wiatro i paroizolacyjna. Tylko w grę nie wchodzi demontaż pokrycia dachowego (blacha). I nie mam pojęcia jak wykonać ocieplenie. Czy wełną czy styropianem, w jaki sposób ułożyć to ocieplenie - w jaki sposób położyć folie wiatroizolacyjna pod łatami a na krokwiach, czy przy ocieplaniu styropianem tez wymagane sa folie itd??? Jeżeli macie jakieś pomysły to bardzo chętnie poczytam Pozdrawiam Olek Wałęsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gibson 23.10.2002 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 odpowiedż znajdziesz w nr.11 muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts