Conoo 11.01.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Witam. Chcę kupić tacie szlifierkę kątową, a kompletnie się na tym nie znam. Chcę na nią wydać maksymalnie ok 200zł. Szlifierka będzie do użytku domowego, ale wolałabym kupić najlepszą dostępną w tej cenie. Najważniejsze, żeby była trwała. Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo urodziny taty tuż tuż . P.S. Znalazłam Szlifierkę kątową Bosch PWS 700-125 700 W w Castoramie. Czy to dobry wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelix 12.01.2016 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Używam szlifierki kątowej z lidla i jestem mega zadowolony. W przyszłym tygodniu w czwartek mają być. Świetnie leży w ręce, jak dla mnie super sprzęt jak za tą cenę, a no i jeszcze ma regulację prędkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 13.01.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Używam szlifierki kątowej z lidla i jestem mega zadowolony. W przyszłym tygodniu w czwartek mają być. Świetnie leży w ręce, jak dla mnie super sprzęt jak za tą cenę, a no i jeszcze ma regulację prędkości A jaką ma moc i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 13.01.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 również mogę polecić szlifierkę z lidla...jak dla mnie w swoim przedziale cenowym wymiata, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts