Alicjanka 16.07.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Witajcie, Po 1,5 roku używania wkładu kominkowego jako kozy, chciałabym zrobić wreszcie obudowę. Człowiek u którego kupowałam wkład 1,5 roku temu wtedy chciał za obudowę 3,5 tys, teraz za to samo chce 5,5! Czy ktoś może polecić rozsądną i solidną ekipę, lub fachowca do zrobienia obudowy, który bierze rozsądne ceny? Chodzi o Grodzisk Maz, czyli okolice W-wy. Pozdrawiam,Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 16.07.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Wszystko zależy z czego ma być ta obudowa i jaki kształt kominka. Mój majster wziął za robotę 2 tysiaki a cały kominek łacznie z wkładem "hajduk" za 3,5 tys wniósł mnie 8,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 19.07.2004 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Obudowa ma być z karton-gipsu zaokrąglona (bo wkład jest zaokrąglony Speedy-R Spartherm) z dwoma półeczkami z marmuru (chyba). Jeśli uważasz, że Twój majster jest godny polecenia to daj mi namiar please! Pozdrawiam,Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GRom 20.07.2004 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Półeczka półeczce nie równa. U mnie jest jeden blat i półeczka z granitu, kolega specjalnie ze Strzegomia wiózł.Faktem jest, że za półokrągłe rzeczy więcej sobie liczą.Fachowiec całkiem do rzeczy, zrobił wszystko co sobie wymyśliłem. Jak się będzie kominek sprawował się okaże . Na razie cosik tylko nie może dokończyć. Zostało mu raptem na parę godzin roboty i jakoś mu do mnie nie podrodze, inna rzecz , że się za bardzo nie upominam, bo do końca nie zapłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 20.07.2004 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 A czy możesz powiedzieć ile wziął za ten Twój kominek? I dać mi na gościa jakiś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 20.07.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Z Grodziska do Adamowic k/ Mszczonowa (przy trasie Katowickiej) masz niedaleko, tam jest firma "Interstone" z płytami różnych kamieni, a naprzeciwko firma tnąca te marmury i granit na podany wymiar, pod kant lub zaokraglenie. Mnie 1 m kw. po obróbce wynosił ok. 600 PLN. Zrób wymiary półek, boków itp. , a na miejcscu dadzą Ci kilka adresów polecanych komnikarzy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 20.07.2004 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 20.07.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Masz na priva. Gosc jest gdzies zza Mszczonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts