Hela1234 13.01.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Witajcie. Planuję na wiosnę remont u mojej mamy. Jest ona już w podeszłym wieku, więc planuję bardzo praktyczn rozwiązania. Mebelki mam już upatrzone. Do tego przebudowa schodów i parę innych projektów. Nad jednym z nich chciałbym dziś z wami porozmawiać, a raczej zasięgnąć opinii. Mianowicie planuję zrobić automatyczne okno tj. Działające na siłownik elektryczny. Okno takie ma działać w sypialni kiedy mama leżałaby w łóżku a chciałaby zaczerpnąć powietrza. Chciałbym aby to wyglądało mniej więcej tak jak na załączonym obrazku. Czy ktoś z was miał styczność z czymś takim? Polecicie jakieś dobre okno poziomego przesuwu? Znalazłem taki siłownik [moderowano] Byłby odpowiedni waszym zdaniem? Może coś na 12v? Dziękuję za każdą radę. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez finlandia link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janko1314 22.02.2016 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 (edytowane) Zdecydowanie na 12 v. Dokup sobie zasilacz i jakiś przycisk dzwonkowy, albo jakieś radiowe sterowanie niedrogie. [moderowano reklamę] Edytowane 22 Lutego 2016 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts