Juniorka 13.01.2016 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Jaki macie ekspres do kawy w zabudowie i czy byście go polecili? Na co zwracać uwagę przy zakupie, co jest ważne, a co jest zbędne?I jeszcze chciałam zapytać na jakiej wysokości macie go zamontowanego? I czy tak jest ok, czy wolelibyście niżej, ew. wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 13.01.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Mam AEG chyba 4541 ( musiałabym sprawdzić fakturę) Jestem bardzo zadowolona, pyszna kawka, można używać kawy w ziarnach i mielonej, choć tej drugiej jeszcze nie używała. Parzy kawę różnej mocy i wielkości, ma dyszę do speniania mleka. Mi to wystarcza. A zamontowany jest 128 cm od podłogi, w sam raz dla mnie ( 168 cm;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts