polonez123 13.01.2016 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 A co sądzicie o kotle Ecofire PE+ Flame Control 14kW lub o samej firmie Ecovar z Kielc producencie tychże kotłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonez123 15.01.2016 03:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Nikt nie ma takiego kotła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kroitz 15.01.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Nikt nie ma takiego kotła? Witam Mam sprzedane parę egzemplarzy, pracują dobrze. Ten nowy algorytm spalania wydaje się fajny. Sterownik pilnuje optymalnej temperatury t płomienia, praktycznie zastępuje sonde lambda. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polonez123 15.01.2016 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Czy są problemy w "dostrojeniu" tegoż kotła.A może jakiś inny "piecyk" tej mocy ale polski producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wing 08.02.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Witam.Ja mam taki kociołek sam w sobie bardzo dobry, podstawa to dobre paliwoPozdrawiam wrazie pytań służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PelletFan 04.04.2016 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Witam,Planuję zakup kotła na pellet i zastanawiam się nad ecofire pe+.Wing napisz proszę ile czasu go użytkujesz, jaką powierzchnię domu ogrzewasz. Czy miałeś jakiekolwiek problemy z tym kociołkiem?Czy palisz certyfikowanym pelletem?Przepraszam, że tyle pytań na raz ale wreszcie znalazłem jakieś forum związane z tym kotłem. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kutzyki 10.02.2017 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Witam, I ja chciałam się dołączyć do wątku, ponieważ mamy ten piec ale potrzebujemy pomocy bardziej doświadczonych użytkowników:) Kocioł użytkujemy dopiero od września, ciągle drogą eksperymentów raczej..Czy ktoś zechciałby podzielić się z nami informacją jakie ma nastawy? Nie jesteśmy pewni, czy dobrze nim sterujemy I druga sprawa- czy macie jakieś regulatory ciągu zamontowane? Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts