MARTiiii 16.07.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Jak to najsprawniej zrobić żeby szybko wyrównać teren na działce? Jakaś orka i przejechanie dechą jakąś, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.07.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 HejZależy co rozumiesz po pojęciu "wyrównanie działki"> ja to robiłem tydzień temu i najlepsza byłą koparka z spychem z sprzodu i pojeździła tam i zpowrotem po działce i zniwelowała co tam trzeba było.Poczytaj mój dziennik, szczególnie ostatnie posty, tam się na ten temat rozpisywałem ...Pozdrawiam, Majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.07.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 jak pod dom to koparka jak pod działkę uzytkową to zależy od tego jaka jest działka- czy o dużym nachyleniu, czy też naturalne góry i doliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neuron 16.07.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Duzo zalezy od ziemi jaka dysponujesz i obecnym stanem dzialki.Jesli sa to duze doly to koparka. Jesli typowe pole uprawne ale nierowneto plug i glebogryzarka lub agregat (kilka maszyn rolniczych wleczonychjedna za druga: kultywator, brona, walec etc). Dobor srodkow agrotechnicznych zalezy od powerzchni i z wlasnychdoswiadczen wiem,m ze nie warto porywac sie z motyka na slonce. Prace takie wykonywac najlatwiej gdy ziemia jest sucha lub bardzo sucha i po prostu sie nie klei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neuron 16.07.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Wojtek62 gratuluje ilosci postow. Rozumiem, ze WC-Wi-Fi nie jest Ci obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 17.07.2004 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Działka 18x70 więc wąska już ogrodzona, narazie nie buduje domu. Teren jest bez pochyłosci, dośc płaski, tylko w niektórych mijscach są mniejze lub większe dołki, w jednym miejscu jakby więcej ziemki w innymi mniej. Ogólnie jest dośc prosto ale to nie decha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts