maciejtoya 13.01.2016 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Witam, Chciałem zakupić elementy do wykonania zabudowy poddasza. Dostałem rózne wyceny. Najtansze profile z firm Norgips i BudMat, natomiast najdroższe z Rigips (cena prawie x2). To samo tyczy się płyt: Norgips i Siniat porównywalnie a Rigips droższy. Ogólnie produkty Rigips na zamówienie, natomiast pozostałe dostępne "od ręki".Jakie materiały radzicie wybrać ? Co sądzicie o tych produktach ? Nie chce kierować tylko kryterium ceny a w miarę dobrą jakością, natomiast jeśli nie ma za dużej różnicy to nie chcę przepłacać. Zabudowę będę wykonywać samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekwwy 04.11.2020 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Witam, Można wiedzieć jaka była decyzja bo stoję przed tym samym dylematem. Budmat wystarczy czy np. Rigips? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 04.11.2020 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Tylko Rigips. Całośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts