robercik1974 13.01.2016 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Dzien dobry. Mamy z tej firmy okna jednostronnie kolor machoń od 12 lat. Chciałbym sie dowiedziec jak sprawdzic jaki to model profilu. Okna sa 4 komorowe trzyuszczelkowe ,szyba podwojna. Czy to normalne zeby okna pcv po 12 latach były do wywalenia. Od poczatku mielismy mocno zaparowane w zimie szyby, co sie pozniej okazało profile powyginały sie w łuki, uszczelki srodkiem nietrzymają i zimno wychladza ramki szyby .Jak jest silny mroz -15 to mamy lod na dole szyb ,i to od kiedy mieszkamy tzn od 7 lat. Producent wciskal nam kit ze to wina wentylacji. U sasiada okna polowe tansze 13 lat maja ,wentylacja ta sama ludzi tyle samo w chałupie a okna ok. drzwi wejsciowe to piepszona porazka ,byly wygiete w łuk i prostowane ,to pod swiatło fale dunaju sa. Okna jie były z tanich. Ludzie poradzcie cos bo mnie szlag trafia na takie skurwy..stwo , co tu zrobic z tymi oknami bo mi opału idzie a jak pomysle to mnie kur...ca bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 21.01.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Odpisz na PW. Szkoda tego opału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.01.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Odpisz na PW. Szkoda tego opału. No jesli Ty chcesz się podjąć to dorzucę od siebie: warto brać, IVO się zna i to nawet bardzo a do tego uczciwie podchodzi do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercik1974 04.09.2017 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 z tymi oknami coraz gorzej. zaczyna okleina puchnać na nich.Czy wrzucic te zdjęcia na fb co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 06.09.2017 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Okna są dawno po gwarancji. Były z tanich a sąsiad nie ma o połowę tańszych, znam ten nasz siedlecki rynek i jego sprzedawców. Proponowałem kontakt w sprawie serwisu (odpłatnego oczywiście) ale zignorowałeś to. U producenta nic nie wyegzekwujesz ani prawnymi ani pozaprawnymi metodami. Do czego zmierzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts