balik 14.01.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Będę odbierał nowe mieszkanie od dewelopera w Łodzi i chciałem zabrać ze sobą fachowca. W internecie można znaleźć inspektorów bez problemów, ale zapewne jakość ich usług się rózni. Możecie polecić mi kogoś sprawdzonego, kto się do tego przyłoży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka83 19.01.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Ja planuję zakup mieszkania deweloperskiego w Łodzi, [spam] Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReMiXs 13.01.2017 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Ja również szukam jakiegoś speca od odbiorów.. Z ciekawości, gdzie znajduje się nieruchomość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts