kliminho 14.01.2016 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Witam Mam nastepujace pytanie...jestem przed wylaniem chudziaka, i chce dac wieksza warstwe steropianu od gruntu. Wg projektu to 6 cm...wydaje mi sie, ze pod podlogowke to duzo za malo...chce dac 20 cm. Mam zamiar podebrac pisek, ale co z rurami kanalizacyjnymi? Bo wyjdzie tak, ze rury bede w styropiania i na chudziaku...Moze tak byc? Czy moze poki jeszcze nie ma chudego betony da sie rury usytuowac glebiej w ziemi, tak, ze po podebraniu beda pod chudziakiem. Bede wdzieczny za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 14.01.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Jeśli zachowasz spadki to wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliminho 15.01.2016 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Konkretna jasna odpowiedz.Tylko dopytam...na jakiej glebokosci jest miejsce gdzie mam sie wpiac do kanalozacji? Na jakiej glrbokosci powinno byc przebicie przrz fundament (w tym momencie mam na poziomie 0).Ewentualnie moga byc rury na chudziaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 16.01.2016 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Zajrzyj do projektu tam masz wszystko zaprojektowane. Na jakiej głębokości mają iść rury też powinno być. Ale wg jeśli masz wyjście kanalizy na poziomie "0" - czyli wyżej od chudziaka to masz to skopane i zdecydowanie musisz to poprawić.Wyjście kanalizacji z obrysu domu u mnie jest ok 50 cm pod chudziakiem więc 70 cm pod poziomem "0". Niektórzy robią to pod ławami fundamentowymi. Zajrzyj do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliminho 09.02.2016 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Nie znam sie na tym...mozecie na to zerknac http://fotowrzut.pl/QYJU8EAK3L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 12.02.2016 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Nie znam sie na tym...mozecie na to zerknac http://fotowrzut.pl/QYJU8EAK3L Istotniejsze na jakiej glebokosci masz wpiecie do kanalizy w ulicy, np u mnie bylo na 3m, to mialem dowolnosc, ale 3 ulice dalej kanaliza idzie 60cm pod powierzchnia chodnika, i w takim wypadku jak wyjdziesz za nisko z budynku bedziesz musial przepompownie robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts