Salah 15.01.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Witam szukam dobrej lodówki z prawdziwą komorą Z E R O. Ma ktoś taką lodówkę i czy warto dopłacać do takiego bajeru ? zastanawiam się nad dwoma: - GNE 134631 X - mam pewne obawy czy to jest prawdziwa komora zero tzn czy tam faktycznie panuje zero stopni, czy tylko taki chwyt marketingowy :/- Samsung RSH5ZL2A1 - może okazać się mało wygodna i mała :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siema64 15.01.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Mam kilkuletniego Samsunga z komorą -zero lub -5 ew.temp środka i powiem że jestem bardzo zadowolona z tej szuflady.Trzymam tam mięso i wędliny.Są dłużej świeże a jak coś muszę lekko podmrozić bo obiad się przesunął to nastawiam-5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 16.01.2016 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 (edytowane) jest jeszcze haier HB22FWRSSAA tylko ta cena :/ ale ma wszystko ! samsung, LG to lodówki za 9 tys to mają edycja - okazało się że nie ma wszystkiego, błędy na stronie WWW Haiera Edytowane 18 Stycznia 2016 przez Salah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 17.01.2016 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 ciężko z lodówkami z "komorą zero" :/ ten haier też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.01.2016 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Mam kilkuletniego Samsunga z komorą -zero lub -5 ew.temp środka i powiem że jestem bardzo zadowolona z tej szuflady.Trzymam tam mięso i wędliny.Są dłużej świeże a jak coś muszę lekko podmrozić bo obiad się przesunął to nastawiam-5. Jak wyżej, tylko u mnie Samsung użytkowany od 2 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salah 18.01.2016 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Wybadałem sprawę i tak: - Beko nie ma w żadnej swojej lodówce komory ZERO ! ściemniają tylko w opisach. Wymyślili sobie że jak półka jest zaraz nad zamrażarką to jest to wtedy komora zero bo tam jest zimniej ! - informacja z infolini - Haier konsultantka nie umiała mi odpowiedzieć na podstawowe pytania dotyczące lodówki oraz na ich slogan " Specjalne miejsce do przechowywania łatwo psujacych się produktów, takich jak mięso i ryby. Zapewnia im dłuższą świeżość i utrzymuje ich wartości odżywcze." więc powiedziała że przekaże sprawę kierownikowi ,a on oddzwoni, suma sumarum zadzwonili po paru godzinach i poinformowali mnie o błędnym opisie u siebie na stronie - mają to naprawić ! - Samsung zadzwoniłem aby mi podali nazwy lodówek które mają komorę zero. Konsultant podał mi dwa modele ! gdzie ja sam na szybko znalazłem trzy ! WNIOSKI:- BEKO jawnie kłamie i oszukuje klientów podając że wszystkie ich lodówki sidebyside mają komorę 0'C !- HAIER kłamie z opisami na stronie i nie wie co sam produkuje, a pomoc z infolinii jest żadna. - SAMSUNG mam wrażenie ma w d... klientów i na infolinię zatrudnia osoby kompletnie nie znające się na rzeczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 18.01.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Mam 5-letniego SbS Samsunga i ma on coś takiego jak komora funkcyjna. Ma osobny wyświetlacz na tej komorze, ale i swoją sekcję na wyświetlaczu głównym. Można tam ustawić w sumie 4 funkcje: komora zero, szybkie chłodzenie (super sprawa jak potrzebujemy na gwałt zimnego piwka;)), rozmrażanie i temp jak w reszcie lodówki. Nazywa się to Cool Select Zone. Podejrzewam, że w współczesnych modelach też to montują, a to na prawdę przydatna rzecz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haier 27.01.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 [Szanowny Panie Salah Przykro nam, iż nie udało się Panu uzyskać od nas satysfakcjonujących odpowiedzi na pytania, dotyczące lodówki naszej marki. Pragniemy Pana poinformować, iż posiadamy szeroką gamę produktów, wyposażonych w komorę chłodzenia My Zone. Udogodnienie to może Pan znaleźć w następujących modelach: HB25FSAAA, A2FE735CRJ,C2FE736CRJ. Wymienione produkty znajdują się na naszej strefie marek allegro.pl. Poniżej znajdzie Pan odnośniki do wymienionych produktów. http://allegro.pl/lodowka-haier-a2fe635cfj-no-frost-a-inox-gw60m-i5214602588.html http://allegro.pl/lodowka-haier-hb25fssaaa-no-frost-a-inox-metrowa-i5214582576.html http://allegro.pl/lodowka-haier-c2fe736crj-no-frost-a-red-gw60m-i5922516608.html Każdy z segmentów strefy My Zone posiada inne właściwości w zależności od tego co pragniemy w produkcie umieścić,na tej podstawie wybieramy daną funkcję.Q-cool ma za zadanie szybko schłodzić produkty spożywcze i napoje. Po około 60 minutach produkt będzie zamrożony,należy być bardzo ostrożnym stosując tą funkcję.D-frost function-rozmraża produkty,które są zamrożone.Nie powoduje mimo wszystko całkowitego rozmrożenia, przez co nie następuje wyciek wody,umożliwia za to swobodne krojenie i gotowanie.Chiller-pracuje w temperaturze 0 stopni, może to jednak ulegać zmianom gdy temperatura otoczenia wzrasta lub maleje .Świeże ryby i mięso polecamy trzymać od 1 do 2 dni.Fruit and Veg tylko w modelu HB25FSAAA pracuje w temperaturach między 2-3 stopnie co pozwala zachować świeżość warzyw i owoców.Mamy nadzieję że przekona się Pan do naszej marki Z wyrazami szacunkuHaier Polska QUOTE=Salah;7048840]Wybadałem sprawę i tak: - Beko nie ma w żadnej swojej lodówce komory ZERO ! ściemniają tylko w opisach. Wymyślili sobie że jak półka jest zaraz nad zamrażarką to jest to wtedy komora zero bo tam jest zimniej ! - informacja z infolini - Haier konsultantka nie umiała mi odpowiedzieć na podstawowe pytania dotyczące lodówki oraz na ich slogan " Specjalne miejsce do przechowywania łatwo psujacych się produktów, takich jak mięso i ryby. Zapewnia im dłuższą świeżość i utrzymuje ich wartości odżywcze." więc powiedziała że przekaże sprawę kierownikowi ,a on oddzwoni, suma sumarum zadzwonili po paru godzinach i poinformowali mnie o błędnym opisie u siebie na stronie - mają to naprawić ! - Samsung zadzwoniłem aby mi podali nazwy lodówek które mają komorę zero. Konsultant podał mi dwa modele ! gdzie ja sam na szybko znalazłem trzy ! WNIOSKI:- BEKO jawnie kłamie i oszukuje klientów podając że wszystkie ich lodówki sidebyside mają komorę 0'C !- HAIER kłamie z opisami na stronie i nie wie co sam produkuje, a pomoc z infolinii jest żadna. - SAMSUNG mam wrażenie ma w d... klientów i na infolinię zatrudnia osoby kompletnie nie znające się na rzeczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts