majkimanek 15.01.2016 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Witam, Remontuję mieszkanie i w planach mam przeniesienie kuchni z jednego pomieszczenia do drugiego, problem polega na tym, że spółdzielnia nie wyraża zgody. chodzi im o wentylację. Obecna kuchnia jest po prawej stronie komina a docelowe miejsce ma być po lewej stronie. Poniżej zaznaczyłem schemat mieszkania: Obecnie Kuchnia znajduje sie po prawej stronie obok WC ( prawa strona komina) Docelowa kuchnia miałaby być połączona z pokojami po lewej stronie ( ścianki GK ) Lewa strona komina Komin znajduje się pomiędzy WC a łazienką ( zaznaczyłem na szaro) Instalacja wodna zaznaczono na niebiesko. Instalacja zaznaczona na żółto Czy jest możliwość obejścia w jakiś sposób komina, lub zrobienia na nowo wentylacji? Z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 16.01.2016 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Co im nie pasuje? Ze wentylacji nie bedzie?Pytales ich bo gas chciales podciagnac do nowej kuchni i stad to wszystko wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkimanek 17.01.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Gazu nie chcę w nowej kuchni, będzie indukcja na 230V.Prawdopodobnie chodzi o brak wentylacji w nowej kuchni. choć ja jestem w stanie pod sufitem podjechać rurą z wentylacją. Jutro wybieram się do spółdzielni. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez majkimanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 18.01.2016 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Nawiewniki okienne dajesz na dopływ świeżego powietrza. Szczególnie jak ma być gaz (jakby coś się zmieniło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej324 20.01.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 A te nawiewki nie przepuszczą zimną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts