rafal962 16.01.2016 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Sprzedam piłe KALTMANN K-PDG-250 do cięcia płytek, glazury, terakoty, gresu itp.... Piła jest po jednokrotnym używaniu, tzn zrobiła łazienke i w kuchni podłogę i sprzedaję... Kupiłem piłę żeby nie wynajmować fachowca i jestem zadowolony (po prostu kupiona na wykończenie mieszkania) dodam że nie jestem fachowcem co robi remonty czy usługi... Za piłe zapłaciłem ok 1300 zł oczywiście jest gwarancjaa (faktura zakupu jakoś we wrześniu 2015) 2 lata... Jak ktoś ma pytania to zapraszam...... We Wrocławiu transport GRTIS!... Jest to fajne urządzenie, lecz trochę duże by trzymać w garażu, chociaż naprawdę szkoda sprzedawać. Piła z oryginalna tarczą która została uzyta tylko do testu, a więc NOWA a tak to używałem tarczy firmy ADIAM MUSIC...którą mogę odsprzedać dodatkowo za 200zł ( cena sklepowa tarczy Adiam to 350zł) Rozmiar tarczy to 250x25,4Za piłę chce 1000zł. Jeśli jesteś zainteresowany mogę Ci wysłać fotki Edytowane 16 Stycznia 2016 przez rafal962 zły opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts