nikt ważny 18.01.2016 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 (edytowane) pasują do każdego parapetu metalowego Gdzięś w kompie mam zdjęcia ale nie mogę teraz znaleźć Natomiast jak wrzucisz w google "zakończenia parapetów zewnętrznych" i ustawisz "grafika" to zobaczysz jak Twoje zakończenia powinny być montowane jednak zagłębione w tynk a nie do jego czoła - to tak na marginesie tych "instrukcji" i tych co lepiej się znają od nas siedzących w branży jakże często 20 lat Z dokumentacji technicznej Schuco Przy okazji niejako, tekst pod rysunkiem tłumaczy dlaczego nie zawsze trzeba przy szczelnym montażu okien wykonywać dolne uszczelnienie Edytowane 18 Stycznia 2016 przez nikt ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 19.01.2016 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 u mnie są parapety za okraglone. jakie inne zaślepienie będzie pasować bo ja nie mogę znaleźć. nie są wpuszczone w tynk o nie będą bo ich nie wydłużę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 19.01.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Proszę wskazać jakie są lepsze rozwiązania. na dole są tworzywowe http://www.aluron.pl/pl/offer/parapety-aluminiowe-soft-line/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 19.01.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 o widzisz zdjęcie pierwsze po lewej - właśnie o takiej końcówce cały czas mówię Dzięki kolego EWBUD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 19.01.2016 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Czyli kupić zaślepki aluminiowe do tych parapetów ? bo nie czaję.Które dokładnie kupić aby nie trzeba było ich wpuszczać w styropian i były koloru brązowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 19.01.2016 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Odpowiedz tylko na pytanie dlaczego nie chcesz wpuszczac w ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 19.01.2016 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Odpowiedz mi na pytanie. Jak mam wydłużyć parapety ? rozciągnąć je? czy kupować nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts