editt2 18.01.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Jaki polecacie sklep internetowy gdzie można kupić skrzynkę podtynkową i kable oraz resztę akcesoriów do instalacji elektrycznej? Jakiej firmy kabel polecacie do instalacji? i jaka skrzynkę? ma to znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbich70 18.01.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Jakiej firmy kabel polecacie do instalacji? i jaka skrzynkę? ma to znaczenie? A musi być kabel, nie wystarczy przewód? "Skrzynka" to ma być na kartofle czy na węgiel, czy może rozdzielnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 18.01.2016 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Ja kupowałem w Elektro-hurt .com ceny spoko i generalnie byłem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editt2 25.01.2016 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 A musi być kabel, nie wystarczy przewód? "Skrzynka" to ma być na kartofle czy na węgiel, czy może rozdzielnica? Rozumiem chciałeś sobie nabić posta, trzeba czasem użyć głowy ( po to jest ) i spojrzeć w jakim dziale jest napisana wiadomość. /// Jakiej firmy polecacie przewody ? NKT ? Elektrokabel? Jest różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 26.01.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Jakiej firmy polecacie przewody ? NKT ? Elektrokabel? Dowolnej firmy "niechińskiej". Jest różnica? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszcz Jaszczonb 04.06.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Ja mogę polecić elektrykasklep.pl, atrakcyjne ceny akcesoriów, rozdzielnic, zabezpieczeń czy osprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujmer 27.04.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Ja kupowałem i el12.pl i ihe24.pl i obie hurtownie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts