hippo 18.07.2004 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Zbychu,podaj namiary na priva wykonawcy tych kominów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 18.07.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Mnie ten komin się nie podoba. Nie musi. dziwnie postępujesz, wszyscy szanują , że CI się taki komin podoba (twoja sprawa i gust), pokazując go na ogólnodostępnym forum, wystawiasz go nie jako pod osąd, a prawda jest inna, on nie wszystkim się podoba, mało myślę iż nawet 50% się nie podoba (są tacy co nie napiszą, że im się nie podoba bo zaraz ich zlinczujesz), ale jak pisałem to rzecz gustu i o tym się nie dyskutuje i nie krytykuje się innych opinii, a komin można. Zgadzam się z Tobą. Nikogo nie zlinczuję tylko dla tego, że ma inne zdanie niż ja (chyba troche pochopnie mnie osądzasz ), ale denerwuje mnie takie malkontenctwo... To nie jest brzydki komin, szkoda, że całości z domem nie widać, ale czy "imponujący...piękny...z dobrym smakiem" ?, to Ty tak uważasz i masz do tego prawo, ale pozwól innym wyrazić odmienną opinię. Ja nie mam nić przeciwko opiniom innych (nawet tym odmiennym ) W powyższych postach (poza Twoim) zachwytu nie widzę: " Komin, jak komin" "Mnie ten komin się nie podoba" " Szczerze mowiac to mnie on sie nie podoba. " " Ciekawy" - to tak delikatnie, że brzydki" "dla mnie osobiście nie przypadł do gustu" " Niebrzydki... " - to oznacz że ładny też nie jest, " Nie pasuje ........" Slawek:) - Niebrzydki... kominiarz - Bardzo ładny... modulor - ciekawy... buniek - fajny komin... invx - ladny... echo - bardzo podobają mi się takie rozwiązania... Trzeba chcieć zauważyć... Osobiście tutaj na tym forum w domach forumowiczów widziałem ładniejsze kominy (dla mnie oczywiście). No to proszę o zdjęcia. Jak urządzimy galerię kominów, to każdy znajdzie coś dla siebie (poza malokntentami ) widzisz Zbych w Naszym kochanym Kraju na dwoch jeden to lekarz drugi to budowlaniec. I tak to juz jest ze jak ktos ma lepiej to warto skrytykowac. Stad mysle ze taka popularnosc leppera w naszym Kraju jest A propos komina to moim skromnym zdaniem jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 18.07.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 18.07.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 I tak to juz jest ze jak ktos ma lepiej to warto skrytykowac. dobre, dobre , masz rację nie podoba nam się bo właściciel tego komina ma lepiej (jęśli ma lepiej ?) i dlatego go krytykujemy. No nie, jest super, ale fajowski Widze, że bez sensu jest wyrażać swoją opinję, jęśli jest odmienna, bo zaraz z Ciebie zrobią zazdrośnika i biedaka ("ma lepiej.."). Tak na koniec to dobrze nie ulegać instyktowi stada i chwalić aby chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 18.07.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Wydaje mi się, mdzalewscy, że za bardzo się gorączkujesz i szukasz ukrytych znaczeń tam, gdzie ich nie ma.Jak słusznie i bez podtekstów _ZBYCH_ napisał - nie musi komin podobać się wszystkim. Według mnie, komin jest ładny, chociaż ja raczej bym takiego nie zrobiła.No i jest oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 18.07.2004 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Witam Zbychu!!! Zdjęcie całego domu mógłbyś jednak pokazać aby zobaczyć jak komin prezentuje się na tle całego domu. pzdr. Witam, Jak juz pisałem "To jest dom mojego klienta. Nie znam szczegółów wykonania. Cały dom prezentuje się imponująco. Jak będzie dokończona elewacja i inwestorzy wyrażą zgodę, to opublikuję zdjęcia całego domu. " Proszę o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 18.07.2004 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Zbychu, podaj namiary na priva wykonawcy tych kominów Postaram się załatwić namiary na wykonawcę (o ile ten inwestor jest zadowolony z ich usług). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 18.07.2004 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 _Zbych_ gdzie dokładniej jest ten dom z tym kominem bo jakoś jak tylko fotke zobaczyłem, to wydało mi się że widziałem już go, albo jest więcej takich kominów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 18.07.2004 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 I tak to juz jest ze jak ktos ma lepiej to warto skrytykowac. dobre, dobre , masz rację nie podoba nam się bo właściciel tego komina ma lepiej (jęśli ma lepiej ?) i dlatego go krytykujemy. No nie, jest super, ale fajowski Widze, że bez sensu jest wyrażać swoją opinję, jęśli jest odmienna, bo zaraz z Ciebie zrobią zazdrośnika i biedaka ("ma lepiej.."). Tak na koniec to dobrze nie ulegać instyktowi stada i chwalić aby chwalić Już w pierwszym poście napisałeś: oj taki sobie ten komin (dla mnie osobiście nie przypadł do gustu), ale wiadomo rzecz gustu a o ............. skoro właścicielowi się podoba to O.K, plus trzeba dać za oryginalność i chyba wystarczy... To nie jest wątek demagogiczny. Nie ma sensu dywagować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 18.07.2004 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 _Zbych_ gdzie dokładniej jest ten dom z tym kominem bo jakoś jak tylko fotke zobaczyłem, to wydało mi się że widziałem już go, albo jest więcej takich kominów Dom jest pod Piasecznem. P.S. Ale masz fajny dom! Jaki etap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izis 18.07.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Mówiąc szczerze,nie podoba mi się ani trochę.Ale powinien podobać się właścicielom domu.I to jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikumar97 19.07.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 A mnie się bardzo podoba. Sam mam komin obłożony kamieniem, ale takie rozwiązanie jak prezentuje Zbych ( ciosany kamień układany bezspoinowo) jest chyba najładniejsze - równiez najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 19.07.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Mi tez sie podoba i chcialbym miec mniej weicej w tym stylu cokol, komin itp. _Zbych_, jak bedziesz mogl (wlasciciel nie bedzie mial nic przeciwko) to poprosze jakis namiar (na priv) - chetnie zobaczylbym na zywo Na wykonawce tez namiar moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.07.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Dla mnie to CUDEŃKO . Och, napewno drogi, ale suuuuuper się prezentuje. Do mojego domku by pasował ale wszystkie zewnętrzne elementy musiałbym zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.07.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Taki komin to w pakiecie z cokołem, schdami podmurówka i słupkami płotu, itd... powinien być. Fajny, ale nie używany. PS. Czy jest tu kominiarz? Co on na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.07.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 ... Czy jest tu kominiarz? Kominiarz teraz chodzi po ulicach i rozdaje szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.07.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Odzew: Tylko tym, co mają guziki, a nie zamki błyskawiczne i haftki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 19.07.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 P.S. Ale masz fajny dom! Jaki etap? dzięki,..etap początkowy, ale szybko idzie, ekipa narazje O.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 19.07.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 ... Czy jest tu kominiarz? Kominiarz teraz chodzi po ulicach i rozdaje szczęście. O tak napewno, żeby tak było naprawdę to zatrudniłbym człowieka żeby osiem godzin codziennie chodził po ulicach i rozdawał szczęście aby wszyscy byli szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.07.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 To ja Ci życzę szczęścia drogi Kominiarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts