Honorata 27.07.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 tak dobrzykowice tylko że w kolejnym wątku traktującym o ludzkiej fantazji Zbych zamieścił zdjęcie w celu li tylko pokazania bezguścia inwestorów, a może idac tropem rozumowania Zbycha, temu inwestorowi też będzie przykro, czytając jakiego potworka sobie wybudował? trochę luzu panowie ! Koniec tematu z mojej strony. Również pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.07.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Zbych Bardzo jestem zdziwiona twoją krytką i ostrymi słowami w stosunku do Honoraty.Kilka dni temu sam osobiście założyłeś wątek pt. " Terzeba mieć fantazję" , który od pierwszego postu był krytyką stylu architektonicznego własciciela domu. Wątek rozwinął się w ogromnym tepię i nie przeszkadzały ci opinie forumowiczów na temat wyglądu tego domu zreszta niejednokrotnie bardzo złośliwe. Ja wiem że jak się kogoś nie zna to łatwiej krytykować . Tu włascicielami domu sa jacyś Twoi znajomi czy pracodawcy i krytykować trudniej ( choć Tobie ten dom może się podobać). Także lepiej się wcześniej się zastanów zanim coś napiszesz bo sam też nie jesteś bez winy. Bo chyba nie wpadłeś na to że właściciele tego "fantazyjnego" domu mogą być FORUMOWICZAMI. Pozdrawiam Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 27.07.2004 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 tak dobrzykowice tylko że w kolejnym wątku traktującym o ludzkiej fantazji Zbych zamieścił zdjęcie w celu li tylko pokazania bezguścia inwestorów, a może idac tropem rozumowania Zbycha, temu inwestorowi też będzie przykro, czytając jakiego potworka sobie wybudował? trochę luzu panowie ! Koniec tematu z mojej strony. Również pozdrawiam! Tamten wątek służy pokazaniu wymyślnej architektury budowli. Poza tym jest to stary dom budowany w czasach, kiedy różne domy budowano i nie sądzę, żeby właściciele tego domu uznawali go za piękny i obruszali się na negatywne komentarze. Twój dom Honorato, też nie należy do typowych. Też można by powiedzieć, że to "potwór architektoniczny". Jeden lubi prostotę i ascetyzm, a inny łukowate okna w dachu, łamaną fasadę i połamany dach. Każdy lubi co innego i buduje to, na co go stać... Ten wątek służy pokazaniu kominów oraz tego jak kominy komponują się z elewacją. Czy tak trudno to zrozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 27.07.2004 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Zbych Bardzo jestem zdziwiona twoją krytką i ostrymi słowami w stosunku do Honoraty. A gdzie widzisz te ostre słowa http://www.zbychdom.republika.pl/icon/znak_zapytania.gifhttp://www.zbychdom.republika.pl/icon/znak_zapytania.gifhttp://www.zbychdom.republika.pl/icon/znak_zapytania.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 27.07.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 za to ja _ZBYCH'u widze nabijanie postow, i podnoszenie tematu, ktury nic juz nie wnosi do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz Godlewski 27.07.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 za to ja _ZBYCH'u widze nabijanie postow, i podnoszenie tematu, ktury nic juz nie wnosi do dyskusji. Do kogo ta mowa? Popatrz na swoje posty i ich wartość merytoryczną Ponadto powinieneś chyba korzystać z Word-a przy pisaniu postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz Godlewski 27.07.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Ło Jezu słodki, Honorato gdzie ty masz oczy, dopiero teraz zobaczyłem Twój projekt. Podobnego potwora architektonicznego dawno nie widziałem. Jeżeli pod całością podpisał się jakiś architekt to powyrywać mu ja... P.S. Nie ma to jak domy tradycyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 27.07.2004 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Etam, dajmy już spokój. Każdy powiedział swoje i tyle. Jeśli kogoś uraziłem, to przepraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekola 28.07.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Komin ładny.Ale chyba nie pasuje do pokrycia dachu.Bardziej chyba by pasował do łupka albo wiórów z osiki, albo strzechy. Czy w środku jest komin systemowy?I tylko obłożony tym kamieniem?Na jaką zaprawę łączony? Do klinkieru? Czy zwykłą? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.07.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 tak dobrzykowice tylko że w kolejnym wątku traktującym o ludzkiej fantazji Zbych zamieścił zdjęcie w celu li tylko pokazania bezguścia inwestorów, a może idac tropem rozumowania Zbycha, temu inwestorowi też będzie przykro, czytając jakiego potworka sobie wybudował? To nie jest to samo, zobacz do pierwszego z brzegu muratora, prawie zawsze są pokazywane błędy lub nieprzemyslane decyzje inwestora bądź projektanta. Nikt CI nie zabroni zrobić zdjęcie jakiegos potworka i go potem opublikwać. W tym jednak przypadku inwestor zgodził sie na publikację swojego domu tylko dlatego aby inni mogli zobaczyć jak pokazany wcześniej komin komponuje się z całą bryłą budynku trochę luzu panowie ! jesteśmy wyluzowani Koniec tematu z mojej strony. Również pozdrawiam! pozdrawiam i slę gorące buziaki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.07.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Zbych Bardzo jestem zdziwiona twoją krytką i ostrymi słowami w stosunku do Honoraty. Kilka dni temu sam osobiście założyłeś wątek pt. " Terzeba mieć fantazję" , który od pierwszego postu był krytyką stylu architektonicznego własciciela domu. /..../ Powiem krótko, zdjęcia w tym wątku nie zostały opublikowane po to aby wyrazić swoje zdanie na temat gustu inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 29.07.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 dobrzyk, masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 30.07.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 opinie na temat domu pojawiły się jako naturalny efekt zamieszczenia zdjęć...... swoją drogą czasami warto wsłuchać się w opinie krytyczne, a nie tylko przyjmować do wiadomości pochwały...... jak to w życiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 31.07.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 dobrzykowice Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi ,bo Twoim zdaniem w jaki celu został założony wątek "Trzeba miec fantazję"? Paty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 31.07.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 zrozumcie zbycha- spodobał mu się komin jego klienta- pokazał jego zdjęcie- kilka osób powiedziało - oo jaki ładny komin! pokaż dom!- zapytał klienta, czy mógłby- klient się zgodził, bo pewnie jest dumny ze swojego domu, a i zbychowi też ten dom się podobał- pokazał zdjęcia- dom został zglanowany (kilka postów pod rząd) - okej - każdy ma do prawo do krytyki - jak i zbych w innym wątku (ja sie na zdjęcia nie załapałem, więc się nie wypomiem)- zbychowi wstyd się zrobiło, że dom jego klienta jest tak objeżdżany na forum- skasował zdjęcia, nie dlatego że jest drażliwy, tylko dlatego że znalazł się w niezręcznej sytuacji w stodunku do swojego klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 02.08.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 rozumiemy zbycha - tylko coś trochę za nerwowo zareagował..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 02.08.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 bo on w strasznie nerwowej branży robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.08.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 opinie na temat domu pojawiły się jako naturalny efekt zamieszczenia zdjęć...... swoją drogą czasami warto wsłuchać się w opinie krytyczne, a nie tylko przyjmować do wiadomości pochwały...... jak to w życiu.... ale zdjęcia domu nie zostały tu opublikowane po to wyrażać o nim swoją opinię obojetne czy negatywną czy tez pozytywną, to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 03.08.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 dobrzykowice Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi ,bo Twoim zdaniem w jaki celu został założony wątek "Trzeba miec fantazję"? Paty Oj Paty, wyłoże CI to jak kawę na ławę, wątek dot. komina została załozony po to aby pokazać niekonwencjonalne jego wykonczenie. Jednym się on podobał innym nie a jeszcze inni nie mogli sobie o nim wyrobic zdania widząc tylko komin. Dlatego też Zbych za zgodą właściciela domu opublikował zdjecia całego domu aby forumowicze mogli go całościowo zobaczyc. Właściciela moga nie interesować uwagi zarówno te pozytywne jak i negatywne na temat samego domu, nie po to te zdjęcia zostały pokazane. Zbych znalazł sie po prostu w trochę kłopotliwej sytuacji i jego reakcja wcale mnie nie zdziwiła. Drugi zaś wątek został założony w całkiem innym celu, aby pokazać jaką "fantazje" mają co niektórzy inwestorzy. Teraz widzisz różnice pomiedzy nimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksik 17.04.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Komin mi się podoba - też będę miał z kamieni. jeśli mógłbym się dowiedzieć coś o tym nosku kapilarnym od jakiegoś fachowca - a tu takich wielu - byłbym wdzięczny. PS. NIE UWAŻACIE ŻE VARDO JEST BARDZO TREŚCIWY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts