dorotael 16.07.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Bardzo prosze o pomoc w poszukiwaniu bezbarwnego lakieru do drewna. Chcialam nim pomalowac deski modrzewiowe, ktorymi mam obite zewnetrzne sciany domku. Deski sa zaimpregnowane. Moze znacie lakier, ktory wytrzyma pare latek?...chociaz trzy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 17.07.2004 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotael 18.07.2004 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Dziekuje bardzo.Weszlam na podana strone,a tam jest paru producentow lakierow, czy mozesz mi napisac tego konkretnego. Czy mam rozmawiac juz z nimi, aby mi doradzili? W dalszym ciagu czekam na wasze posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts