gosciu01 19.07.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 ...Ale nie bawmy się w aptekarzy! no właśnie ... na szczęście problem podjęcia decyzji mam już za sobą Uważam też, że głowne róznice w ilości spalanego gazu nie leżą w marce ( firmie ) pieca tylko w konstrukcji domu !!! w starym domu mam termeta, który pracuje kilkanaście lat i jestem z niego zadowolony nadzwyczaj, kupiłem drugiego Termeta do łazienki podczas przebudowy starego domu i wywaliłem go na zbity p... po dwóch naprawach. Kupiłem vaillanta i pracuje. W nowym domu mam immergasa, kondensata zeusa victrix 20. Parę lat temu zainteresował mnie buderus, ale nikt tych kociołków nie znał w Polsce, nikt nie wiedział co z serwisem ?! Więc nie kupiłem, a teraz proszę, uważany za jeden z lepszych ! tak wywindowali markę. I co mógłbym powiedzieć o firmach i piecach ? Naprawdę sam już nie wiem ! Chyba los szczęścia. Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/20768-immergaza-macie-mo%C5%BCecie-poleci%C4%87/page/2/#findComment-363608 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts