marshallarea 21.01.2016 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 mam doświadczenie w zgrzewaniu, lutowaniu i skręcaniu. ale nie robiłem nigdy właśnie tą metodą która w tytule jest, czy jest to metoda trudna/skomplikowana? jak to wygląda? te rury np. ucinam jakąś tam miare rury, kątówką i trzeba gradować czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marshallarea 21.01.2016 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 nie chodzi mi o pexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mopsik87 25.02.2016 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 System bardzo fajny ogólnie wyszukaj informacji o miedzi zaprasowywanej i tutaj jest podobnie, co do ciecia ja używałem obcinków ale do stali do miedzi można użyć ale się szybko zużywają. Gradownik musi być koniecznie, każdą rurę przed włożeniem trzeba obrobić, polecam również zakup gradownika do stali do miedzi szybko się zużyję.No i trzeba uważać przy składaniu i prasowaniu, materiał nie jest elastyczny ,musimy przewidziec czy prasą wszędzie podejdziemy po poskładaniu elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts