kazet87 21.01.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Witam. Chciałem zapytać użytkowników forum o opinie w mojej sprawie. Mogę kupić dom o powierzchni 146m i działce 8 arowej w ładnej i spokojnej dzielnicy w moim mieście, cena domu z działką to 102500zł to jest cena za połowę domu drugą część dostaję w prezencie od swojego ojca z racji tego,że dom ma z siostrą na pół więc połowę muszę zapłacić jej. Dom jest dość stary bo z lat 40 ale w ogólnym stanie dobrym. Cały czas się zastanawiam czy warto go kupić i ładować kasę w remont a remont będzie raczej konkretny(ogrzewanie,łazienka od podstaw,kuchnia,dach do poprawki i ocieplenia,instalację gazowe i elektryczne) Z mniejszymi sprawami takimi jak tynki, panele, czy jakieś drobne instalację sobie poradzę. Czy waszym zdaniem warto za te pieniądze go kupić i zacząć działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 23.01.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Jeżeli Ci się podoba rozkład pomieszczeń , ich funkcjonalność i działka to pewnie opłaca się kupić. Ocieplenia nie uwzględniłeś , sprawa okien , materiał z jakiego zbudowany jest .Kwota tych 100 tys. którą masz zapłacić dla stryjenki czy też cioci to cena samej działki 800 m. A lokalizacja jak piszesz dobra. Decyzja musi oczywiście być Twoja ( nie zapomnij uzgodnić z swoją drugą połówką). Edytowane 24 Stycznia 2016 przez wiesiek6308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 23.01.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Ja bym brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts