dieL 22.01.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Witam.Z uwagi, iż jest to mój pierwszy post na tym Forum chciałem wszystkich serdecznie powitać oraz, jak to przy pierwszych krokach na forum, prosić o wyrozumiałość i przede wszystkich o pomoc w moim problemie. Do rzeczy - Jestem posiadaczem kotła dwufunkcyjnego Nike star 24 3e, przymierzam się do zakupu termostatu/sterownika pokojowego. Przeczytałem sporo na ten temat, ale w dalszym ciągu nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. O co mi konkretnie chodzi? Przede wszystkim ważne jest aby sterownik był bezprzewodowy oraz obsługiwał funkcję histerezy, budżet na ten cel to max 300 zł. Spośród dotąd wyłonionych opcji wybrałem dwa:1) tybox 1372) sterr rtw 101Pytanie do Was, drodzy forumowicze, czy ktoś z Was użytkuje taką konfigurację piec- sterownik? Może znane są Wam inne sterowniki, które radzą sobie z tym kociołkiem. Na koniec dodam, że nie miałbym dylematu gdyby nie fakt małego zakresu histerezy w tybox 137.Z góry dziękuję za wszelkie sugestie. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez dieL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts