KubekKawy 22.01.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Witam serdecznie Ostatnio na ścianie pojawiła się dziwna czerwono-ruda plama. Próbowałem zmywać, ale bez efektu. Dołączam zdjęcia. Proszę o opinie co to może byc i co z tym zrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 22.01.2016 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Z drugiej strony ściany jest komin? > jeśli tak to czym palisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubekKawy 22.01.2016 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź Jest to mieszkanie w kamienicy i za tą ścianą nie ma juz mieszkań, tylko dwór. Sądząc po tym jak przebiegają rury od pieca, to bardzo możliwe, że jest tam komin. Mogę jutro podejść zapytać sąsiadów z dołu czy mają piec gazowy, albo czym palą. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez KubekKawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 24.01.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Jeśli mają gaz to nie wiem co to może być, jeśli palą węglem/drewnem to mogą to być wykwity smoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts