yamakazi 22.01.2016 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Witam wszystkich chce kupić działkę nad jeziorem i wystąpiłem do burmistrza o przeznaczeniu działki w miejscowym ogólnym planie zagospodarowana przestrzennego gminy. On odpisał - Gmina nie posiada opracowanego planu miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego.-W studium uwarunkować i kierunków przestrzennego gminy .... teren działki wchodzi w skład kompleksu oznaczonego jako obszar potencjalnego rozwoju systemu osadniczego. Przedmiotowa działka znajduje się w obszarze chronionego krajobrazu Czy na takiej działce będę mógł postawić domek letniskowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 22.01.2016 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Wystąp do gminy z wnioskiem o wydanie warunków zabudowy na rzeczonej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamakazi 22.01.2016 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 tak wiem ze mogę wystąpić ale to muszę mieć odpowiednie dokumenty (mapę zasadnicza zapewnienie dostawy prądu zapewnienie dostawy wody ) wiec to trosze by trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baps 22.01.2016 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 tak wiem ze mogę wystąpić ale to muszę mieć odpowiednie dokumenty (mapę zasadnicza zapewnienie dostawy prądu zapewnienie dostawy wody ) wiec to trosze by trwało Kto Ci takich informacji udzielił? Występując o warunki zabudowy nic z tych rzeczy mieć nie musisz. Mało tego - działka nawet nie musi być Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamakazi 23.01.2016 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Pani w gminie nawet mi wydala wniosek o ustalenie warunków zabudowy i we wniosku są właśnie takie załączniki potrzebne Edytowane 23 Stycznia 2016 przez yamakazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts