superoli 13.04.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witajcie, Pytanie moje tak jak w temacie: czy ktoś z Was budował lub buduje projekt SIDNEY, którąkolwiek wersję? http://www.horyzont.com/projekt-domu/pokaz/sidney_paliwo_stale/0/824#top Jeżeli nikt nie budował to chciałbym chociaż poznać Wasze opinie, bardziej doświadczonych inwestorów lub ewentualnie wykonawców pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sangelin 29.07.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam! Jestem w trakcie budowy domku o który pytasz. Wersja B na paliwo stałe odbicie lustrzane. Po kilku drobnych zmianach domek wydaje się być bardzo fajny ale to bedę mogła stwierdzić jak już zamieszkamy. Obecnie kończymy dach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milenka017 19.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witam serdecznie, razem z mezem zastanawiamy sie nad wybraniem projektu sidney. Sangelin na jakim etapie budowy teraz jestes? I w jakim rejonie Polski budujesz? I jak ksztaltuja sie koszty na danym etapie? I w jakim systemie budujesz? Duzo pytan jak na 1szy raz ale ciekawosc jest niepohamowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redroza 07.10.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Witam serdecznie, cieszę się, że znalazłam na forum wątek dot. projektu domu SIDNEY, choć widzę, że bardzo długo nikt tu nie zaglądał i żadnych nowych wpisów nie ma. Również zastanawiamy się nad tym projektem - wydaje się funkcjonalny i w miarę logiczny w kosztach budowy. Mam nadzieję na odświeżenie wątku. Zapraszam do dyskusji i wymiany doświadczeń związanych z domem SIDNEY. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts