bystrych 24.01.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Witam Dałem się namówić na zamontowanie odpływu liniowego pod prysznicem, miał być super nowoczesny , prima sort , – teraz żałuje. Co z tego że jest duży , ładny , modny. Problem jest w zbyt małej średnicy samego odpływu to zaledwie 40mm ! Zapycha się regularnie co 2 tygodnie . Czyszczenie tego to masakra . Jego dni u mnie już są policzone , wymieniam na zwykły o dużej średnicy . Nowoczesność i moda nie zawsze idą w parze z praktycznością . Wcześniej miałem zwykłą wannę z prysznicem, tam odpływu nie musiałem czyścić przez 20 lat , wszystko było dobrze . Teraz mam modnie i nowocześnie i ...czyszczenie co 2 tygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 24.01.2016 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Ja u siebie kupiłem odpływ liniowy Radaway, drzwi szklane EOS także od nich.Odpływ okazał się nierozbieralny do czyszczenia, zabudowany na stałe - bezsens. Szkoda, że dowiedziałem się o tym po fakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 28.01.2016 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Ja u siebie kupiłem odpływ liniowy Radaway, drzwi szklane EOS także od nich. Odpływ okazał się nierozbieralny do czyszczenia, zabudowany na stałe - bezsens. Szkoda, że dowiedziałem się o tym po fakcie. ja mam odpływ liniowy z przyłączem 32mm, i od pol roku uzytkuje i nic sie nie zapycha, jedynie nie nadaza odbierac wody jak sie mocniej wode pusci, ale gdyby zrobili na 50mm przylacze to byloby lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts