muratoramator 25.01.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Witam Jak połączyć ze sobą dwie ścianki G+K, które tworzą literę T? Na załączonym rysunku zaznaczyłem punkt styku ścianek, z którym mam problem. Czy ten profil na ściance A ma być luźny i skręcony tylko płytami? Czy skręcić go ze ścianką B? Jeśli skręcić to czy w ściance B dodać dodatkowy profil w miejscu styku płyt? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 25.01.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Rozwiazan tego polaczenia jest sporo. Pod profil CW na scianie A mozesz dac tasme akustyczna. Przykrecasz go do sciany B. W scianie B "w miejscu styku plyt" dodatkowy profil CW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muratoramator 25.01.2016 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Dzięki za odpowiedź. Mam pytanie jeszcze o szczegóły. Dodatkowy profil w ściance B przykręcać do górnego i dolnego profilu czy nie trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 25.01.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Dzięki za odpowiedź. Mam pytanie jeszcze o szczegóły. Dodatkowy profil w ściance B przykręcać do górnego i dolnego profilu czy nie trzeba? Nie skrecaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts