vi7o 25.01.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 (edytowane) Hej, chciałbym się z Wami podzielić planem mojej łazienki i skonsultować z Wami jej układ a przede wszystkim odstęp między wanną a WC który wynosi 63.5cm oraz wanną a umywalką - ok 68cm Czy wg was to będzie wygodne rozmieszczenie armatury? jeśli tak to zostawię, to zyskam spory blat na umywalkę ok. 1.5m a pod nią szuflady Jestem ciekaw Waszych opinii za które z góry dziękuję Edytowane 25 Stycznia 2016 przez vi7o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figusiol 25.01.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Witam, Mam bardzo podobną łazienkę U mnie planuję takie rozwiązanie: Wanna pod oknem na całą szerokość łazienki z szybą do połowy, aby mogła spełniać również funkcję prysznica. Wszystko planuję zabudować po prawej stronie od wejścia (raczej nie będę miała tam pralki ale myślę , że też spokojnie się zmieści) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vi7o 25.01.2016 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Witam, Mam bardzo podobną łazienkę U mnie planuję takie rozwiązanie: [ATTACH=CONFIG]344492[/ATTACH] Wanna pod oknem na całą szerokość łazienki z szybą do połowy, aby mogła spełniać również funkcję prysznica. Wszystko planuję zabudować po prawej stronie od wejścia (raczej nie będę miała tam pralki ale myślę , że też spokojnie się zmieści) Dziękuję za odpowiedź Uwierz, że w pierwotnym projekcie developera był właśnie układ jak u Ciebie. Zrezygnowaliśmy z niego ponieważ uznaliśmy że będzie mało miejsca na umywalkę z blatem. Dostęp do okna mógłby być trochę trudniejszy... Pralkę chcemy zabudować w narożniku obok wejścia. Konsultowałaś Twoje rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figusiol 25.01.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Ja mam w projekcie takie ustawienie: Okno nad wanną mi osobiście w ogóle nie przeszkadza Poza tym jeszcze się nie zdecydowałam czy będzie to na 100% wanna z funkcją prysznica czy sam prysznic pod całą ścianą z oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vi7o 25.01.2016 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Ja mam w projekcie takie ustawienie: [ATTACH=CONFIG]344493[/ATTACH] Okno nad wanną mi osobiście w ogóle nie przeszkadza Poza tym jeszcze się nie zdecydowałam czy będzie to na 100% wanna z funkcją prysznica czy sam prysznic pod całą ścianą z oknem W tym projekcie podoba mi sie ilosc miejsca na blat z umywalką Jeśli chodzi o mój projekt obawiam się że będzie ciasno np przy umywalce... stąd mój post o konsultacje i opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figusiol 25.01.2016 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 A nie da rady przesunąć trochę drzwi , tak aby były na środku? Wtedy po 1 stronie wanna i wc a po drugiej ciąg umywalek ( lub 1 z długim blatem i zabudowaną pralką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vi7o 25.01.2016 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 A nie da rady przesunąć trochę drzwi , tak aby były na środku? Wtedy po 1 stronie wanna i wc a po drugiej ciąg umywalek ( lub 1 z długim blatem i zabudowaną pralką ? Nie pomyślałem o Tym:) ale dzięki za trop:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts