gaja2 03.06.2016 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Piękna dachówka i piękne wielkie okna - dołaczam do zachwytów Ja mam wykonawcę wentylacji mechanicznej, który robi nam za 10800 za wszystko. Jeśli chcesz, dam Ci namiar - tylko lojalnie informuję (bo już jakiś gośc mnie objechał na privie, że polecam, a nie znam), że nie znamy nikogo, komu robił WM; robił za to u dwóch znajomych pompę ciepła i sa zadowoleni...więc zaryzykowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 03.06.2016 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 gaja2, a jeździ po całej Polsce? 10800 to bardzo fajna cena, póki co najtańsza nasza oferta to 19 tys :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 03.06.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 jeździ. Wysyłam priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lattuga 04.06.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2016 Tsunami, jak to wykombinowaliście z tymi oknami połaciowymi? rozumiem, że zrezygnowaliście z podwójnych na rzecz większych pojedynczych? ale tego podziału na 3 większe i 3 mniejsze nie kumam. Dopytuję, bo my już też powoli na etapie zakupu i ciągle się waham nad ilością i rozmiarem.. a! i oczywiście napisz jak cenowo Was to wyszło i czy bierzecie do tego rolety i jakie kołnierze, czy oba ten wewnętrzny i zewnętrzny? Bylismy dzisiaj oglądać okna i dachy i rynny i mętlik po całości hehe ale coś tam się powoli wykluwa w głowie Najbardziej spodobały mi się kwadratowe rynny z systemu galeco stal. Pewnie cena nas zastrzeli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 05.06.2016 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 3 duże na 160 cm będą w sypialniach, a 3 mniejsze na 118 cm będą w łazience (tam dwa) i w garderobie.Ceny ok. 2000 zł za okno na 160 cm z kołnierzem do płaskiej dachówki i 1500 zł za okno na 118 cm. Bez rolet póki co, można w późniejszym czasie zamocować na okna Roto markizy zewnętrzne - taniej, a wydaje mi się, że sensowniejRynny stalowe z galeco, ale okrągłe, są większe od tych kwadratowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 06.06.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Tsunami pogoda wróciła, więc pewnie działacie z więźbą Nasz bank też w kosztorysie nie zrobił rubryczki na kominy i jestem ciekawa, jak to rozwiążemy:/ Mam nadzieję, że udało się Wam już wyprostować sprawę transzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 06.06.2016 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Niechaj, rozliczyliśmy też ściany poddasza i strop. Na dzień dzisiejszy już wiem, że uczciwie nie zamkniemy się w transzy nr 2 Także będzie coś trzeba kombinować, bo zapas gotówkowy jest dopiero od transzy nr 3. Na drugą transzę czekamy już ponad tydzień i wciąż cisza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 06.06.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Niechaj, rozliczyliśmy też ściany poddasza i strop. Na dzień dzisiejszy już wiem, że uczciwie nie zamkniemy się w transzy nr 2 Także będzie coś trzeba kombinować, bo zapas gotówkowy jest dopiero od transzy nr 3. Na drugą transzę czekamy już ponad tydzień i wciąż cisza :/ Mówiłam już, że nie znoszę kredytów? Trzymam kciuki za szybką wypłatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 07.06.2016 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Iscra, a kto lubi? U nas te kredytowe sprawy od początku z komplikacjami. :/ Na piątek potrzebujemy 50 tys zł Choćbym chciała, ze skarbonki tyle nie wyciągnę )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 09.06.2016 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Tak na szybko z dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.06.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Pięknie, już prawie SSO! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 09.06.2016 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Gratuluję! Jak przyjemnie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lattuga 10.06.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Super! dom już widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 10.06.2016 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Śliczny! Bardzo zgrabnie domek wygląda, na mniejszy niżby można się spodziewać po jego pow. użytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 10.06.2016 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Niechaj, jak się pod nim stanie, to całkiem inne wrażenie. Dla mnie jest ogromny! A mieszkam teraz w dwupiętrowym domu, więc mam pewną skalę porównania. Mam problem - planujemy okna w kolorze winchester, w środku białe. Suwanka będzie wyglądała w takim połączeniu, co tu mówić, źle! Jak się ją będzie otwierać, ta dwukolorowa rama będzie straszyć. I co teraz? Wszystkie okna obustronne w kolorze, czy tylko suwanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 10.06.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Ja mam dokładnie takie zestawienie - winchester i biały...ale jakoś nie zauważyłam w suwance problemu:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 10.06.2016 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 gaja, masz HSa? Dziś mojemu mężowi kobieta od okien pokazywała miejsca, w których przy zamkniętej suwance w niektórych miejscach prześwituje winchester. Przy otwartej jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lattuga 10.06.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Tsunami, brałabym obustronne winchester. Zdecydowanie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lattuga 10.06.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 na wszystkich oknach oczywiście ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 10.06.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 A nie, nie mam HS-a; dlatego się zdziwiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts