mother_nature 12.02.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Noż kurde - te urzędy! :/ Upierdliwym trzeba być, wtedy szybko Cię obsłużą. Sprawdzone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 14.02.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Witam się Tsunami w Twoim dzienniku i dodaję do przypominajek i pozdrawiam zza północnej granicy KR ! Też brałam pod uwagę Wasz projekt, jednak odpadł w eliminacjach ze względu na zbyt duży metraż, trudne usytuowanie go na naszej działce (wjazd od południowego zachodu), aż wreszcie projektant nagadał nam, że tarasów na poddaszu się już nie buduje, bo trudno o szczelną izolację. Mnie osobiście bardzo podobają się takie tarasy, także będę z przyjemnością śledzić Wasze postępy Garaż zaadaptowany dla psów - super pomysł ! Wrzuć proszę jakieś fotki Waszych czworonogów Jakie wieści z banków ? Jak sobie przypomnę ten etap, to mi ciśnienie na 160 skacze ... Mam nadzieję, że u Was obejdzie się bez zaskoczeń ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IWONA PELLETS 17.02.2016 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Jeśli planujecie kocioł w kotłowni oraz dodatkowo kominek w salonie to polecam wykorzystać nasze rozwiązanie i zaoszczędzic koszty: KOMINKI HYBRYDOWE NA PELLET I DREWNO. Automatyczne rozpalanie i podawanie pelletu.Automatyczne rozpalanie drewnaCzysta szybaOtwieranie drzwi od kominka w celu odkurzenia - 1 raz w miesiącuZbiornik na pellet wystarczający nawet na 1 miesiąc. Polecam:http://www.iwonapellets.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 24.03.2016 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 (edytowane) Wracam po dosyć nerwowym okresie oczekiwania na decyzje banków w sprawie kredytu. Wszystko się od stycznia poprzedłużało, pozmieniało i podrożało! Ale już za nami. Umowa podpisana, jeszcze kilka chwil na pewne formalności i powinniśmy wjechać koparką na działkę za jakieś dwa tygodnie! Chyba, że PKO będzie zwlekało z wypłatą pieniędzy z Książeczek Mieszkaniowych, co też jest bardzo możliwe! Działka skoszona i czeka na nas cierpliwie. Mamy super sąsiadów, którzy po pierwszym spotkaniu, zaprosili nas na obiad. Mają małe dzieci, także nasza trzylatka jest wniebowzięta. Poniżej zdjęcia naszej działki z widokiem na Beskid Wyspowy. http://www.niedlapsakielbasa.vizz.pl/Wildfriends-2015/wp-content/uploads/dzialka.jpg http://www.niedlapsakielbasa.vizz.pl/Wildfriends-2015/wp-content/uploads/dzialka1.jpg Zdjęcia trochę krzywe - spadek na działce jest minimalny. Edytowane 24 Marca 2016 przez TsunamiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 24.03.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Wracam po dosyć nerwowym okresie oczekiwania na decyzje banków w sprawie kredytu. Wszystko się od stycznia poprzedłużało, pozmieniało i podrożało! Ale już za nami. Umowa podpisana, jeszcze kilka chwil na pewne formalności i powinniśmy wjechać koparką na działkę za jakieś dwa tygodnie! Chyba, że PKO będzie zwlekało z wypłatą pieniędzy z Książeczek Mieszkaniowych, co też jest bardzo możliwe! Działka skoszona i czeka na nas cierpliwie. Mamy super sąsiadów, którzy po pierwszym spotkaniu, zaprosili nas na obiad. Mają małe dzieci, także nasza trzylatka jest wniebowzięta. Poniżej zdjęcia naszej działki z widokiem na Beskid Wyspowy. Zdjęcia trochę krzywe - spadek na działce jest minimalny. Fantastycznie! Już się zastanawiałam gdzie Ty zniknęłaś Zdjęcia niestety się nie wyświetlają Ej, może ja Cię odwiedzę? ;] Porozmawiają sobie nasze chłopy o ogrzewaniu owsem i paszociągach, może razem coś mądrego wymyślą... Będę przez tydzień po świętach na Południu właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.03.2016 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Fantastycznie! Już się zastanawiałam gdzie Ty zniknęłaś No właśnie. Dobrze, ze jesteś i to z dobrymi nowinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 24.03.2016 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Iscra, a ja je widzę... kurde muszę pomyśleć... Super, możemy się spotkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 24.03.2016 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Iscra, a ja je widzę... kurde muszę pomyśleć... Super, możemy się spotkać! Już widać. Czyli znowu coś po mojej stronie, bo już w jednym dzienniku tak miałam, że nie widziałam mimo odświeżania i zaglądania z innych przeglądarek, a po paru minutach było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 24.03.2016 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Iscra, nie no poprawiłam! Także pewnie dlatego widzisz. Lecę nadrabiać do Ciebie zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 24.03.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Tsunami dobrze, że wróciłaś! Super wieści, trzymam kciuki za szybkie transze! Może ruszymy w tym samym czasie Piękne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 24.03.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Iscra, nie no poprawiłam! Także pewnie dlatego widzisz. A, fakt, to może być całkiem niezły powód... Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 24.03.2016 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 leila87 witaj! Nam na tym tarasie bardzo zależy. Także liczę na to, że zostanie zrobiony tak, by żadnych mostków termicznych nie było! Nasze wnioski o kredyt były rozpatrywane przez bite 2 miesiące. Koszmar jakiś. Wciąż bez jakiegoś durnego papierka nie możemy ruszyć z transzami. Ale może (MOŻE) w przyszłym tygodniu coś będzie więcej wiadomo. Martwi mnie też PKO, bo się różne rzeczy o tym banku słyszy i nie wiem jak długo będą przekazywać nasze środki z Książeczek do naszego banku. Ech... Okazuje się, że żeby wziąć kredyt trzeba mieć bardzo duży zapas czasu i jeszcze większy zapas gotówki (zdecydowanie większy niż wymagany 15%wkład własny...) No ale koniec już blisko... I tym samem początek! Niechaj, bardzo bym chciała, żebyśmy zaczęli za te 2 tygodnie. No zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.03.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Zaczniecie Bądź dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 24.03.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Ja też się cieszę, że wróciłaś No i w dodatku z dobrymi wiadomościami, bo kredyt będzie. Piękna ta Twoja działka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 29.03.2016 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Melduję, że w piątek o 9:00 będziemy tyczyć budynek! Godzina "0" coraz bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.03.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Mam nadzieję, że to nie żart prima-aprilisowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 29.03.2016 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Nieee, chociaż o uruchomieniu kredytu wciąż nie słychać nic... Naszemu majstrowi się bardzo spieszy, a pogoda - marzenie inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 03.04.2016 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Budynek wytyczony, prąd docelowy mają podłączyć nam w ciągu dwóch miesięcy!!! Nie mam zdjęcia ani jednego :/ Wszystko działo się tak szybko i było tyle załatwień, a prima-aprilisowo pomyliłam w piątek drogę i błądziłam 1,5 godziny, zanim dojechałam na naszą działkę Także gdy wreszcie dotarłam, było już po robocie, a geodeci pakowali się do domu. Czekamy, co dalej Poczyniłam też pierwszą samodzielną inwestycję - kupiłam paczkę wkrętów do drewna z 28 zł! Aż się wzruszyłam Tyczenie domu - 550 zł Drewno (paliki) z tartaku - 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 04.04.2016 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 No to miałaś prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.04.2016 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 No to miałaś prima aprilis :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts