Niechaj 04.12.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 ua, mam nadzieję, że dystrybutor załatwi sprawę z piecem jak trzeba, dobrze, że przynajmniej wada znaleziona Kuchnia zapowiada się miodzio! Gratuluję rocznicy, to u Was nie ma śniegu, że drzewko sadzicie? U mnie jakieś 40cm i -10 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 04.12.2016 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Kuchnia dobrze rokuje! ...i u nas niedługo rocznica podpisania aktu własności działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 04.12.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Fronty są też i w moim guście, ale nie męża - stanowcze nie wg niego.... co ja z nim mam..... Zapowiada się sliczna kuchnia Byłam dziś w Ikea! chyba cały Kraków tam był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 04.12.2016 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Niechaj, no u nas śnieg taki bardzo skromny. Mrozy tylko nocami. A dziś Mężyk ocieplał murłatę Tata układał dalej płytki, a ja zaprosiłam niedźwiadki do salonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 05.12.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 super te niedźwiadki a gdzie takie cuda się kupuje? Będzie trochę malowania, chociaż myslę, że max 2 wieczory bo chyba 2 razy nałożysz farbę? Albo Mama nałoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 05.12.2016 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Liliputku te niedźwiadki już pomalowane. Robiłam to całą niedzielę, Mąż dokończył kawałeczek, ale brakło nam niestety jednego koloru na część choinkek, stąd te pustki po prawej stronie. Nie wiem czy jeszcze uda mi się odtworzyć ten odcień (bo mieszałam białą farbę z pigmentami). W każdym razie choinki są w dwóch odcieniach zieleni, gdzie nie gdzie można znaleźć po jednej lawendowej. Niedźwiadki - brązowe. Polecam szablony z tej firmy - wykonanie super, są dosyć duże. http://stencils.pl/wp-content/uploads/2014/12/bear-in-the-woods-4.jpg Mimo wszystko dłużej zajmuje mycie szablonu, niż malowanie jednej powierzchni. A trzeba myć go za każdym razem, gdy się go chce od nowa użyć. Jest to trochę upierdliwe, ale efekt tego warty. Gdy się znudzi, można po prostu zamalować, nie trzeba zrywać tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 05.12.2016 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Nastrój świąteczny nas złapał, trochę się artystycznie z dziećmi wyżywamy: http://www.niedlapsakielbasa.vizz.pl/Wildfriends-2015/wp-content/uploads/DSC_5907.jpg http://www.niedlapsakielbasa.vizz.pl/Wildfriends-2015/wp-content/uploads/DSC_5899.jpg http://www.niedlapsakielbasa.vizz.pl/Wildfriends-2015/wp-content/uploads/DSC_5904.jpg http://www.niedlapsakielbasa.vizz.pl/Wildfriends-2015/wp-content/uploads/DSC_5927.jpg http://www.niedlapsakielbasa.vizz.pl/Wildfriends-2015/wp-content/uploads/DSC_5920.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.12.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Ale pięknie! Co będzie w kopertkach? Współczuję przeprawy z piecem, bo z szambem to myślę, że nie masz o co się martwić. Myślałam, że niedźwiedzie i choinki to jest tapeta, a Ty z szablonu leciałaś Podziwiam, mnie szablony zawsze wkurzają, bo pod spód dostaje się farba i kontury się maziają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 05.12.2016 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Matko - przy pierwszym nałożeniu szablonu mi pod kontury wpadło przy trzech choinkach. Później już opracowałam bezbłędny sposób. W kopertach kalendarza są wskazówki, gdzie w domu ukryty jest skarb. Codziennie rano mamy "zgadywanki". Niestety nie wytrzymują do śniadania, a co drugi dzień są jakieś łakocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 05.12.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Niedźwiadki super Ale to świąteczne zdjęcia najbardziej mnie zachwyciły Koperty wyglądają zawaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 05.12.2016 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Liliputku te niedźwiadki już pomalowane. Jestem ślepa!! Są tak idealnie pomalowane, że ja myslałam, że to szablon taki wielki..... Ale też uważam, że lepiej malować niz naklejać... Sama robiłaś girlandę? bo jest sliczna Fajnie tak już w domu bywać bo jeszcze chyba nie mieszkacie? i widzę, że dziewczynki zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 05.12.2016 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Muszę pomyśleć nad pokojem dla malolata.... wstepnie myślę, by na jednej ścianie były jakieś zwierzęta, a szafa była w kształcie stodoły to akurat z mężem sami zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 06.12.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 ale świątecznie się zrobiło! Ściana niedźwiedziego lasu wyszła świetna! Zdjęcie dziewczynek z kominkiem w tle - to już 100% domu! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 06.12.2016 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Muszę pomyśleć nad pokojem dla malolata.... wstepnie myślę, by na jednej ścianie były jakieś zwierzęta, a szafa była w kształcie stodoły to akurat z mężem sami zrobimy Super pomysł! Sama coś takiego bym zrobiła dla siebie, ale chyba już za stara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 07.12.2016 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Liliputku, jak będzie wyglądała szafa w kształcie stodoły?? Baaardzo jestem ciekawa! Mieliśmy wczoraj spędzić Mikołajki w domu, ale niestety usterka pieca nam w tym przeszkodziła. Nawet nie chce mi się wdawać w szczegóły... Z pocieszających nowin, naprawiono nam wreszcie uszkodzone drewniane drzwi. Przyszła też królikowa tapeta do wiatrołapu. Może przykleimy ją w weekend, bo w planie też mam murowanie cegieł klinkierowych pod ławkę. Mąż może skończy ocieplać parter, Tatę z chęcią zaciągnęłabym do położenia siatki, bo ponoć pogoda ma być sprzyjająca. Zagruntujemy też może komin pod beton dekoracyjny... U sąsiadów dalej szaleje ospa, a mają fajną piłę stołową do drewna, którą chcielibyśmy wykorzystać do poięcia blatów. Także kuchnia musi poczekać aż epidemia minie, bo mamy cztery blaty do pocięcia, do tego pod zlew, pod płytę indukcyjną i gniazdka nablatowe... Będzie trochę zabawy. Tymczasem mój piekarnik (czteroletni electrolux) całkiem padł i nie mogłyśmy nawet upiec ciasteczek dla Mikołaja, a zmywarka w ogóle nie domywa mi już górnego koszyka - zostawia osad. Także każdy sprzęt powoli już mówi nam, że czas na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 07.12.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Piękne ozdoby świąteczne az się tak ciepło zrobiło podziwiam za cierpliwość z szablonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liliputek 07.12.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 czas się wynieść, skoro zmywarka nie domywa umieściłam wstępny projekt fasady sodoły u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TsunamiM 08.12.2016 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ratujemy się w tym grudniowym czasie, jak możemy. Bo trochę zmęczenie materiału, mały dołek budowlany... Bo jesteśmy tak blisko, ale tak daleko. Po Świętach mi minie. Tymczasem z dziewczynkami wytwarzamy domowe kule do kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niechaj 08.12.2016 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 domowa manufaktura mydła z czego robicie, podzielisz się sprawdzonym przepisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz_z_wąsem 08.12.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Dosiadam się do dziennika Przeczytałem całość i będę się napawał i inspirował na bieżąco. Gratuluję tępa budowy, bo jest naprawdę imponujące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts