DarW 25.01.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Otrzymałem interesującą mnie ofertę na okna firmy Redan. Cos ktoś słyszał o tym producencie i może podzielić sie ognia na temat jakości ich wyrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mobe 26.01.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Sam mam na oku okna tej firmy, u lokalnego sprzedawcy, ale drogo sobie liczą, więc pewnie odpadną. Szukałem jakichkolwiek opinii o firmie Redan, ale jedynie co znalazłem to psioczenie jakim jest złym pracodawcą. Z tego co widzę na ich stronie, sprzedają okna tylko w 4 województwach, a jako mała firma nie są obiektem nienawistnych ataków konkurencji, nie stosują też kiepskiego marketingu. Mój ojciec kupił jedno okno (balkonowe) tej firmy i właściwie powiem, że okno jak okno. Jeżeli masz dobrych montażystów, solidnego sprzedawcę, a do tego korzystną cenę to bierz te okna. Jakiej firmy byś nie wybrał, nigdy nie będziesz miał pewności, ze wszystko będzie w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarW 26.01.2016 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Szukałem też opinii o profilach Wital PRESTIGE THERM i mało jest informacji. Ogólnie okno prezentuje się solidnie i ma niezłe parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 26.01.2016 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 DarW, trudno jest dyskutować o Twoich subiektywnych odczuciach, bo zarówno "interesująca oferta" jak i "solidna prezentacja oraz niezłe parametry" to określenia do których nie da się odnieść. Ale o tym nie chcesz rozmawiać, więc zostaje Ci czekać na głosy klientów (czasem takie pytanie pozostają tu miesiącami bez echa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawczynski 30.01.2016 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Jeżeli mam być szczery, radzę zainwestować w okna bardziej znanej marki. Za cenę, którą sobie życzą za podstawowe okna, możecie mieć znacznie lepsze wyroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Kalita 10.08.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam uprzejmie,Od wielu lat współpracuję z fabryką REDAN i jestem bardzo zadowolony z tej współpracy. Mają solidną ekipę technologów, serwisantów i montażystów którzy faktycznie znają się na swojej pracy. Może tak się zdarzyć, że okna u większego producenta będą tańsze, ale z doświadczenia wiem, że niekoniecznie lepsze. W mojej poprzedniej firmie (zanim założyłem własną działalność) pracowałem na stolarce jednego z największych producentów i co chwilę zdarzały się jakieś babole, głębokie zarysowania profila lub szyb, wadliwe okucia lub o zgrozo - okna w kolorze wyginające się w łuk. Od tamtej pory bardzo niechętnie bym współpracował z jakimś molochem. W chwili obecnej mam kontrakt podpisany z fabryką REDAN jako ich zewnętrzny technolog, więc jak coś to zapraszam do kontaktu ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 10.08.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mają solidną ekipę technologów W chwili obecnej mam kontrakt podpisany z fabryką REDAN jako ich zewnętrzny technolog Nie ma to jak pochwalić samego siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 10.08.2016 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 zapraszam do kontaktu ze mną. Biorąc pod uwagę wywód w innym wątku, w tym pogląd, że "Montaż na taśmy i ciepły parapet [...] likwiduje do 95% mostków termicznych w stolarce" kontakt może być wielce pouczający.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Kalita 19.12.2016 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 @bwojtek Oj chciałem pochwalić technologów na fabryce i faktycznie głupio wyszło, bo wygląda jakbym sam siebie chwalił @T12345T Nie ma to jak cytat wyrwany z kontekstu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Kalita 23.12.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Co nie zmienia faktu, że zachęcam do kontaktowania się z fabryką - zawsze warto sprawdzić różne oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts