Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

okna firmy Redan

Recommended Posts

Sam mam na oku okna tej firmy, u lokalnego sprzedawcy, ale drogo sobie liczą, więc pewnie odpadną. Szukałem jakichkolwiek opinii o firmie Redan, ale jedynie co znalazłem to psioczenie jakim jest złym pracodawcą. Z tego co widzę na ich stronie, sprzedają okna tylko w 4 województwach, a jako mała firma nie są obiektem nienawistnych ataków konkurencji, nie stosują też kiepskiego marketingu. Mój ojciec kupił jedno okno (balkonowe) tej firmy i właściwie powiem, że okno jak okno. Jeżeli masz dobrych montażystów, solidnego sprzedawcę, a do tego korzystną cenę to bierz te okna. Jakiej firmy byś nie wybrał, nigdy nie będziesz miał pewności, ze wszystko będzie w porządku.

DarW,

trudno jest dyskutować o Twoich subiektywnych odczuciach, bo zarówno "interesująca oferta" jak i "solidna prezentacja oraz niezłe parametry" to określenia do których nie da się odnieść. Ale o tym nie chcesz rozmawiać, więc zostaje Ci czekać na głosy klientów (czasem takie pytanie pozostają tu miesiącami bez echa).

• 6 months później...

Witam uprzejmie,

Od wielu lat współpracuję z fabryką REDAN i jestem bardzo zadowolony z tej współpracy. Mają solidną ekipę technologów, serwisantów i montażystów którzy faktycznie znają się na swojej pracy. Może tak się zdarzyć, że okna u większego producenta będą tańsze, ale z doświadczenia wiem, że niekoniecznie lepsze. W mojej poprzedniej firmie (zanim założyłem własną działalność) pracowałem na stolarce jednego z największych producentów i co chwilę zdarzały się jakieś babole, głębokie zarysowania profila lub szyb, wadliwe okucia lub o zgrozo - okna w kolorze wyginające się w łuk. Od tamtej pory bardzo niechętnie bym współpracował z jakimś molochem.

W chwili obecnej mam kontrakt podpisany z fabryką REDAN jako ich zewnętrzny technolog, więc jak coś to zapraszam do kontaktu ze mną.

• 4 months później...