Mateo_ 25.01.2016 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Hej Mam do wyłożenia w piwnicy miejscu gdzie stoi kibelek, umywalka, rury od kanalizacji oraz zbiornik na wodę 300l podłogę Aktualne podłoże to beton około 10cm i pod nim ziemia, beton pomalowany jest starą farbą która już z biegiem czasu odchodzi. Co proponujecie żeby jak najszybciej to zrobić? Wymyśliłem: zagruntowanie beton gruntem, lub jakimś specyfikiem nieprzepuszczającym wody z tej ziemi pod betonem na to wylać wylewkę samopoziomującą i pomalowanie to wszystko farbą do betonu. Będzie miało to rację bytu, wylewka nie będzie się ścierała? Z płytkami nie chce mi się bawić mówiąc szczerze, szczególnie, że zbiornik od wody jest postawiony na dodatkowych płytkach które go poziomują. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts