Sar.Adamus 26.01.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Czy ktoś budował dom z firmą julstar? Podesłali mi wycenę budynku i jest dosyć atrakcyjna Ma ktoś doświadczenie, jak z jakością? Z góry dzięki Edytowane 15 Marca 2017 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszMarysia 20.03.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Witaj bylismy z żoną na 2 budowach i 3 wykonczonych domach zbudowanych przez julstar i powiem tak wyglada to swietnie czas budowy stawienie budynku w 3 dni ogólnie stoimy z wyborem pomiedzy prefabrykatem a murowanym ....zgrana ekipa za ten czas co trzeba czekac na gotowy prefabrykat czyli ogolnie 3 miesiace jest w stanie postawic murowany zamkniety. wiadomo wykonczenie murowanego trwa dlużej ale koszt też jest inny .Pytalismy wspolnie z żoną jak sie mieszka czy były jakies problemy po postawieniu budynku mieszkajacych w domu z Julstaru i każdy stwierdza że następny dom który by budowali to prefabrykat.....wiec warto się nad tym zastanowić.U nas projekt 90 m2 koszt za stan deweloperski to 240 tysiecy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekburghard 26.04.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Witam. Bylismy z żoną na budowie w Dabrowie Górniczej. Wygląda to super !!! Co mnie zaskoczyło to masywność tego domu , wielkości belek szokujące !Nastepnego dnia pojechaliśmy do dwóch domów zamieszkałych, jeden w Rybniku, drugi w Ornontowicach. Dziekujemy za miłe spotkanie mieszkańcom. Ludzie bardzo sobie chwalili, mówili że dom jest niezwykle ciepły i że ogólnie sie w nich bardzo przyjemnie mieszka. Ogólnie sobie chwalili. Jeszcze poczekamy na jedna wycene od Wolf System . Jedną z tych dwóch ofert chyba wybierzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekburghard 15.03.2017 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Więc tak drodzy internauci. Pół roku temu podpisaliśmy z żoną umowę z julstar haus. Wtedy rozważaliśmy jeszcze budowę z wolfem, ale udało nam się porozmawiac z klientem któremu wolf dom robił i ten klient był bardzo NIE zadowolony ( ligota piekna ). Po tym podpisaliśmy umowę z julstarem i .......to był bardzo dobry wybór. Dom stoi , bez problemów poważniejszych, Pan Przemysław wykazał się ogromna wiedzą. Z czystym sumieniem Polecam ....dom jakościowo najwyższa półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzanalecz 06.05.2017 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Witam. Jesteśmy w trakcie budowy domu Julstar według projektu autorskiego o powierzchni 150 m kw pod Warszawą w ursusie. Budową kieruje pan inz. Stanisław kulawiak i głównie pan Przemysław jachimek . Po około dwóch miesiącach mamy prawie kompletny stan deweloperski , pozostanie tynk ale to jak pogoda będzie bardziej wyrozumiała . Po tym co zobaczyłam mogę śmiało wystawić chłopakom notę prawie maksymalną . Dom powstał bardzo sprawnie , sam montaż prefabrykatów z dachem 3 dni. Nie było to jakoś szokujące , ale robi na prawdę wrażenie . Dreszczyk emocji był . Chłopcy sympatyczni i widać ze z doświadczeniem , nie jak to ma miejsce w innych firmach budowlanych . Panie Przemku , służy pan zawsze dobrymi radami , przez co na pewno uniknęliśmy złych rozwiązań . Bardzo nam miło i wielkie dziękuje ,ze pomogliście nam przejść przez ten dla nas trudny okres .....i nie ma co ukrywać stresujący . Wiem ze na rynku są ludzie którzy przypominają mi troszkę moich klientów na wakacjach , którzy zamiast cieszyć się widokiem morza z aparatem robią zdjęcia nie doszorwanej fugi , lub zbyt mało uśmiechniętego kelnera, życzę pomyślności i jak najwiecej i panu i sobie klientów którzy potrafią się cieszyć . Z poważaniem Zuzanna nałęcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts