MARTiiii 17.07.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Nie mam pojęcia z czym się to je . Jakie zmiany w gotowym projekcie mogę robić jeśli pracownia (architekt) pozwala na każde zmiany? Czy np. z domu o pow. użytkowej 136m2 moge zrobić dom o pow. 120m2 przez zmniejszecnie szerokości lub długości domu (przestawienie ścian) np. o 1,5m. Czy takie harce z projektem gotowym są możliwe? Czy to w ogołe jeste sensowne, może tyle samo mnie będzie kosztować indywidualny projekt domu? Problem mam taki że działka jest wąska i trudno coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 17.07.2004 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Niektóre pracownie dopuszczają zmiany wymiarów zewnetrznych budynku w granicach 5 %. Ale najlepiej skontaktować się z daną pracownią osobiście czy wyrażą na to zgodę i jeżeli tak, to uzyskać to na piśmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts