ja_cek 26.01.2016 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Witam,wiem że temat był wałkowany i przejrzałem mnóstwo archiwalnych postów, lecz ze względu na to że część odpowiedzi zawarta była w zdjęciach, zostały tylko nieaktualne linki lub obrazki z informacją o braku zdjęcia:( Mam dylemat z oddzieleniem garderoby w sypialni na poddaszu. Chciałem postawić ściankę dzialową GK i nie wiem którą metodę wybrać aby było poprawnie. W dokumentacjach producentów w sumie znalazłem dopuszczalne obie metody z naciskiem (chyba historycznym ) na metodę A poniżej.Oczywiście wiem że w obu przypadkach muszę zadbać o ciagłośc paroizolacji na suficie.Tak więc proszę o radę osoby, które miały z takim przypadkeim do czynienia:A) najpierw robić ściankę działową montując profil górny UW do jętek. Potem opłytować ściankę i dopiero potem ruszt sufitu i płytować sufit?czyB) w miejscu przewidywanym postawienia ścianki dołożyć profil CD60 na suficie (na szczęscie ścianka będize równoległa do profili CD). Następnie opłytować sufit, postawić ściankę dzialową montując profil UD do opłytowanego sufitu i potem opłytowac sciankę ? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_cek 30.01.2016 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Nikt nie ma żadnych podpowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts