Jerzysio 13.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ...no, a kto kosi wilgotną trawę kosiarką J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uszaty1973 13.09.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 A ja byłem na tyle leniwy że kupiłem kury i nic nie kosiłem od wiosny. na 300m2 polecam 10 kur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.09.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ...nio i zawsze toć jajeczniczka ze świeżutkich jajek J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uszaty1973 14.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 I nie tylko, najpierw jajeczka a później rosół. Do tego jeszcze dodać budzik ekologiczny i gdakanie cały dzień . Jak powiedziałem żonie że będziemy chować kury to trochę nie wierzyła , ale pierwsze jajka ostudziły jej złość. Nie porównasz do sklepowych. U mnie co prawda zamiast trawy rosło zielsko ale kurokosiari sobie z nim doskonale poradziły. Irytuje jedynie czasami uboczna produkcja nawozu, ale jak ich gonić ze szlaków komunikacyjnych to problem jest marginalny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.03.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Chcemy kupis kosiarke elektryczna (postanowione i prosze mnie nie nawracac) tylko mam dylemat. Jest teraz taki ogromny wybor, ze nie wiem co wybrac a nie chce sie wladowac na mine. Chce wydac na ten zakup ok 500 PLN. Mozecie mi doradzic jakimi markami powinnam sie zainteresowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.03.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 JoShi,Napisz jak dużo masz tego trawniczka do koszenia. Nie kupuj słabszej kosiarki jak 1000W, najlepiej 1400-1500. Dlaczego, bo jak wyjedziesz na urlop, lub co gorsza zachorujesz i w miejscu trawnika powstanie łąka to słabszą kosiarkę poprostu zarżniesz i tyle i trzeba będzie kupić drugą. A wypadki chodzą po ludziach, oj chodzą...Sam mam kosiarkę elektryczną sam ją robiłem silnik jest trójfazowy 1kW.Ważna kwestia jak masz spory ogród, lub chociaż długi to trzeba pomyśleć o dodatkowych gniazdkach do kosiarki, ja mam takie trzy przy 3 000m2 do skoszenia. Teraz zależy gdzie będziesz kupował, generalnie obsługa stoisk zna się na sprzedawanym asortymencie i potrafi doradzić. Kupuj tam, gdzie jest duży wybór kosiarek masz wtedy możliwość wyboru. Warto się dłużej zastanowić, mieć kilka propozycji. I spośród nich po zastanowieniu wybrać tą właściwą. Szerokość koszenia tym większa im większy trawnik. Moja kosiareczka ma 53cm koszenia, pamiętaj, że stkuteczna jest tylko połowa tej szerokości.Jak kosisz od brzegu trawnik to wykorzystujesz właśnie połowę. Jak wjedziesz w niekoszony fragnment to wykorzystasz prawie całą szerokość, warto o tym pamiętać. Ja wielkość kosiarki dopasowałem do czasu potrzebnego na skoszenie całego trawnika. W moim przypadku jest to około 8 godzin. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.03.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Sluchaj ja to wszystko co napisales wiem, ale dziekuje Ci za rade. chcialabym sie dowiedziec tylko jakimi markami mam sie interesowac a jakimi z cala pewnoscia nie... Bo czyje sie jak w dzungli... na razie mam opcje MTD ale to juz 600 PLN i Jakmet z parametrami takimi jak napisales ale troche tansza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 28.03.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Słysałem, że Asgatech czy coś podobnego to nie zabardzo pewna firma i słaby serwis. Może kieruj się jakością serwisu na Twoim terenie?Obyś nie musiał korzystać...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.03.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Moze nie uwierzycie, ale ja jestem ONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.03.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 No tak... i panowie od razu przestali ze mna rozmawiac. Ciekawe dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.03.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ważny jest serwis. W Koluszkach jest Husqvarna. Zgadnijcie, jakich kosiarek najwięcej w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 28.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 No tak... i panowie od razu przestali ze mna rozmawiac. Ciekawe dlaczego... Eee tam. Po prostu nie jestem zwolenikiem plątania się w kablach => nie mam rozeznania w kosiarkach elektrycznych A że na wstępie napisałaś żeby Cię "nie nawracać" to i nie nawracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afgan 10.04.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Hej, witam wszystkich. Ma ktos moze kosiarke elektryczna boscha?Sprawdza sie, czy raczej juz boscha, to narzedzia kupowac?Zamierzam kupic Rotaka i nie wiem co myslec.Pawelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 10.04.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Hej, witam wszystkich. Ma ktos moze kosiarke elektryczna boscha?Sprawdza sie, czy raczej juz boscha, to narzedzia kupowac?Zamierzam kupic Rotaka i nie wiem co myslec. Pawelek mam Rotaka i jestem zadowolona. Największa zaleta - jest bardzo lekka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszop 11.04.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Chce kupic kosiarke elektryczna o mocy 1100-1300 wat w cenie do 600 zl. Mozecie polecic mi konkretne modele i/lub firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 11.04.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Chce kupic kosiarke elektryczna o mocy 1100-1300 wat w cenie do 600 zl. Mozecie polecic mi konkretne modele i/lub firmy? ja mam boscha rotak. Dla mnie jest ok. Ogród ok. 350 m kw, z czego lwia część to trawnik (jeszcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszop 11.04.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 wlasnie bylem w praktikerze i byl tam taki fajny rotak 1000 W w promocyjnej cenie 400 zl; ktos polecal jeszcze alko, nie znam tej firmy, ale daja 3 lata gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 11.04.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 wlasnie bylem w praktikerze i byl tam taki fajny rotak 1000 W w promocyjnej cenie 400 zl; ktos polecal jeszcze alko, nie znam tej firmy, ale daja 3 lata gwarancji to jest bosch, a tę firmę pewnie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 14.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://www.allegro.pl/search.php?string=KOSIARKA&category=1534&description=1&country=1&order=p&p=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 14.04.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://www.allegro.pl/item96412003_wolf_garten_compact_plus_34e_dodatkowy_noz.html a tu jest z dodatkowym noyem do mulczowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts