kasiag11 29.01.2016 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Ściankę zabudowałabym do samej góry regałem na książki albo - jeśli książki mają być gdzie indziej - zrobiłabym całkowicie zabudowaną szafę (gładka, wtapiająca się w otoczenie) do samego sufitu w kolorze ścian. Wtedy miałabyś dodatkowe miejsce do przechowywania a wyglądałoby jak kawałek ściany. a tą szafę to z której strony proponowałabyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiag11 29.01.2016 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 trochę przemyślałam temat i spodobała mi się propozycja z tą konsolą, znalazłam kilka zdj które przypadły mi do gustu chciałabym mieć w domu ścianę, na której wisiałyby zdj, czy po drugiej stronie tej ściany (w jadalni) mogłabym zrobić taką galerie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 02.02.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Pomysłów na taką ścianę może być wiele: galeria zdjęć rodzinnych, biblioteczka, struktura dekoracyjna na tle której stanie bufet lub kredens. Można podkreślić miejsce intensywnym kolorem lub schować je zabudowując półkami. To może być także fajne miejsce na wyjątkowy obraz lub lustro w ozdobnej ramie. Oto kilka inspiracji Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts