aga_i_wojtek 27.01.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, projekt został sprzedany, ogłoszenie nieaktualne! _______________________ Witam Państwa, Mam do sprzedania gotowy, oryginalnie zapakowany, nie użyty projekt domu Orion II odbicie lustrzane. Oryginalny projekt kosztuje w dniu dzisiejszym 2593zł, ja sprzedam go za 1200zł (plus koszty wysyłki ok 20-25zł kurierem), ponieważ leży niewykorzystany (zmieniłam działkę i ten niestety tam nie pasował). Szczerze polecam osobom, które kochają klasykę i ponadczasowość, bo dom jest piękny, funkcjonalny i klasyczny w swoim wyglądzie! Szczegółowe informacje o projekcie są na stronie pracowni: http://www.dobredomy.pl/projekt/orionII/lustro/ W razie pytań proszę dzwonić lub pisać tutaj w wątku, lub na maila tel. 533 812 920 lub mail: [email protected] Edytowane 31 Stycznia 2016 przez aga_i_wojtek projekt sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts