Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Urodziła mi się córka :)

jajmar

Recommended Posts

Gratulacje dla Tatusia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Będziesz ją rozpieszczał jak każdy ojciec swoją ukochaną córeczkę , wymusi na Tobie wszystko co będzie chciala , będziesz się buntował ale jedna jej minka załatwi sprawę :wink:

Będziesz dumny - jak powie - tatusiu.............. :lol:

Będziesz dla niej najwspanialszym facetem na ziemi, wzorem do porównywania , ożeni się z Tobą ( tak będzie - zobaczysz)

A jak zaczną przychodzić kawalery - to pierwszego zastrzel , a reszta będzie się bała :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Dziekuje wszystkim za mile słowa.

Bylem wlasnie w szpitalu widziałem moja mała jest taka slodziutka

ryby Dokladnie tak jak piszesz motywacja z kazda chwila rosnie :):):)

Ew-ka Minka powiadasz, chyba bedzie mogla naprawde wiele..... po tym spojrzeniu ktore dzis widzialem :) :) :)

Gratuluję z całego serca! Córeczki są wspaniałe, a tatusiowie dostają na ich punkcie fioła - :lol: Cudownie na to patrzeć!!! :D

Ja też gratuluję, to piękne chwile i wiadomości. Jestem ojciem dwóch córek i na początku faktycznie miałem na ich punkcie fioła. Teraz po nastu latach też dostaję fioła z ich powodu. Np. teraz wybieramy się na działkę, jest piękna pogoda a ja czekam aż moja nastoletnia córka umyje sobie włosy...mówię Ci fioła można dostać :wink: :) / całe szczęscie, ze drugiej córki nie ma w domu, bo podwójnego bym dostał :wink:

SERDECZNE GRATULACJE

Ja też miałam pierwszą córeczkę. Życzę ci żeby Twoja Młodsza Kobieta Życia nr 1 była równie niezwykłym dzieckiem jak nasza córeczka (nie chwaląc się oczywiście...) i żeby jej dzieciństwo było dla was taką inspiracją jak dla nas było i jest dorastanie naszych dzieci.

I za parę lat życzę jeszcze ślicznego chłopczyka, dla równowagi :D

WIELKIE GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW !!!

Też bardzo chciałam mieć dziewczynkę , ale niestety nie chciała się urodzić :( Mąż się licho starał. Za to mam dwóch wspaniałych chłopaków.I kto wie - może jeszcze kiedyś będzie dziewczynka...:)

Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę.