jajmar 17.07.2004 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Wlasnie dzwonilem do szpitala ...........jest mam córke. Urodzila se o godzinie 0:40 Wazy 2990 i mierzy 55cm. Ale sie ciesze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 18.07.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Wielkie gratulacje!!!!!! I oczywiście życznia dla obu Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 18.07.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Superaśnie !! Takie wieści są najpiękniejsze na tym forum . Niech Wam będzie córeńka wieeeeelką radością życia! Gratulacje . ( burza oklasków w tle ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 18.07.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 GRATULACJE!!!!!!!!!! :D D :D To dopiero przybyła Ci motywacja do budowy domku! pozdrawiam całe Wasze "Ich Troje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 18.07.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 I ja się dołączam z najserdeczniejszymi życzeniami dla Was i dla córci.Oby Wam rosła zdrowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.07.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Gratulacje dla Tatusia Będziesz ją rozpieszczał jak każdy ojciec swoją ukochaną córeczkę , wymusi na Tobie wszystko co będzie chciala , będziesz się buntował ale jedna jej minka załatwi sprawę Będziesz dumny - jak powie - tatusiu.............. Będziesz dla niej najwspanialszym facetem na ziemi, wzorem do porównywania , ożeni się z Tobą ( tak będzie - zobaczysz) A jak zaczną przychodzić kawalery - to pierwszego zastrzel , a reszta będzie się bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.07.2004 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Dziekuje wszystkim za mile słowa. Bylem wlasnie w szpitalu widziałem moja mała jest taka slodziutka ryby Dokladnie tak jak piszesz motywacja z kazda chwila rosnie :) Ew-ka Minka powiadasz, chyba bedzie mogla naprawde wiele..... po tym spojrzeniu ktore dzis widzialem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 18.07.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Gratuluję z całego serca! Córeczki są wspaniałe, a tatusiowie dostają na ich punkcie fioła - Cudownie na to patrzeć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Gratuluję z całego serca! Córeczki są wspaniałe, a tatusiowie dostają na ich punkcie fioła - Cudownie na to patrzeć!!! Ja też gratuluję, to piękne chwile i wiadomości. Jestem ojciem dwóch córek i na początku faktycznie miałem na ich punkcie fioła. Teraz po nastu latach też dostaję fioła z ich powodu. Np. teraz wybieramy się na działkę, jest piękna pogoda a ja czekam aż moja nastoletnia córka umyje sobie włosy...mówię Ci fioła można dostać / całe szczęscie, ze drugiej córki nie ma w domu, bo podwójnego bym dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.07.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 GRATULACJE I POCIECHY Z CÓRECZKI!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 SERDECZNE GRATULACJE Ja też miałam pierwszą córeczkę. Życzę ci żeby Twoja Młodsza Kobieta Życia nr 1 była równie niezwykłym dzieckiem jak nasza córeczka (nie chwaląc się oczywiście...) i żeby jej dzieciństwo było dla was taką inspiracją jak dla nas było i jest dorastanie naszych dzieci. I za parę lat życzę jeszcze ślicznego chłopczyka, dla równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.07.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 To byłam ja - tylko mnie nie zalogowałoPozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 18.07.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Gratulacje dla Mamy i Taty !Niech Wam rośnie zdrowo i daje mnóstwo radości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.07.2004 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Dodałem w stopce pierwsze fotki mojej malutkiej córci...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Dodałem w stopce pierwsze fotki mojej malutkiej córci...... Gratuluje Ci, jak i Twojej małżonce - Mariusz no i mamy jedna rzeszowianka wiecej !!! brawo :D:D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulaw1 18.07.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 WIELKIE GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW !!! Też bardzo chciałam mieć dziewczynkę , ale niestety nie chciała się urodzić Mąż się licho starał. Za to mam dwóch wspaniałych chłopaków.I kto wie - może jeszcze kiedyś będzie dziewczynka... Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2004 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Jajmar wielkie gratulacje !!!!!!!! Jakie to uczucie zostać tatusiem ? Napewno jesteś dumny i szczęsliwy Niech Wam córcia zdrowo rośnie !!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.07.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Ale słodziutka i jaka śliczna Wzruszyłam się oglądając te zdjęcia Tęsknie za takim maluszkiem............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 19.07.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Jajmar, gratulacje ! Wymiary 2990 / 55 ? To niezła laska z niej będzie ! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts