kroyena 19.07.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Jajmar No to gratulacje. Wiesz co ze swoimi staruszkami robią taticóry. Moja ma 3 i rządzi. A jak człowiek dołoży jeszcze Cała Polska czyta dzieciom", a ma czytane od 1,5 roku to jakie to wygadane. PS. A który pokój musisz szybciej wykończyć 16 czy 17? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 19.07.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Serdeczne gratulacje!! Dzieci to prawdziwy skarb!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.07.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Gorące gratulacje. Tak więc może i ja się pochwalę. Moja Żoneczka jest już w 6 tygodniu ciąży. Ale się cieszymy. W dniu kobiet 2005r bedzie termin rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.07.2004 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Jutro przywoze moje panie do domciu Jak mi wszyscy mowia koniec ze spaniem wiec ide sie wyspac Wakmen Gratulacje Te terminy jak sie okazlo to mocno orientacyjne sa. Moja żona miala termin na 6 urodzial 18 i wszystko w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.07.2004 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 Jajmar , śliczna dziewuszka , gratulacje dla Tatusia i buziaczki dla Kobietek . Wakmen , gratulacje dla Ciebie i Twojej połowinki . Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 20.07.2004 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 O rany ale śliczna dzidzia . Chyba nigdy nie widziałem ładniejszej. A za gratulacje dziękuję. Dziękuję bo nie jestem przesądny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.07.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Jajmar, najserdeczniejsze gratulacje. Niech się zdrowo chowa. A jest taaaaaka cudna (zawsze, gdy oglądam tego typu zdjęcia mój mąż zaczyna spoglądać na mnie z pewną obawą ). Gratulacje też dla dzielnej mamy. Dużo przespanych nocek i samych radości Wam życzę. PS. Zdjęcia cuuudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts