rucia333 27.01.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 hej, mam do zaaranżowania salon z aneksem kuchennym. Kuchnia jest już kupiona- Bodbyn Kremowy z Ikei, więc tu nic nie zmienię. Salon niby też zaprojektowałam, ale jakoś brakuje mi tam czegoś...kupione mamy szarą sofę ektorp dwuosobową i szare dwa fotele jennylund ektorp. meble chyba będą liatorpy tzn bufet pod Tv i witrynka. Mamy tez kupione 4 krzesła białe ingolf i do tego chcemy chyba stół ala dębowy. Myślimy nad podłogą szarym, bielonym debem czy coś takiego i białe drzwi, więc i pewnie biała listwa. nie chce jednak szarości na ścianie. myśliscie że nam coś w deseń aromatycznego kardamonu ) w załączeniu) bedzie pasowało? w necie znalazłam tylko na homebooku (zdj od Pracownia projektowa: Living by Design - sztuka tworzenia przestrzeni) podobne rozwiązanie...co myslicie? zarówno o tym, jaki kolor na ścianę, a także ewentualnego przemeblowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 02.02.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Świetny pomysł. Mamy ten kolor w palecie barw Śnieżki Satynowej. To 550 Chwila refleksji. Powstanie Rzeczywiście intrygujące i niebanalne wnętrze, nowoczesne, świeże ale jednocześnie ciepłe i z klasą. Jestem za! Powodzenia! Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts