Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

salon z aneksem 30 m2 prośba o pomoc w aranżacji

rucia333

Recommended Posts

hej, mam do zaaranżowania salon z aneksem kuchennym. Kuchnia jest już kupiona- Bodbyn Kremowy z Ikei, więc tu nic nie zmienię. Salon niby też zaprojektowałam, ale jakoś brakuje mi tam czegoś...kupione mamy szarą sofę ektorp dwuosobową i szare dwa fotele jennylund ektorp. meble chyba będą liatorpy tzn bufet pod Tv i witrynka. Mamy tez kupione 4 krzesła białe ingolf i do tego chcemy chyba stół ala dębowy. Myślimy nad podłogą szarym, bielonym debem czy coś takiego i białe drzwi, więc i pewnie biała listwa. nie chce jednak szarości na ścianie. myśliscie że nam coś w deseń aromatycznego kardamonu ) w załączeniu) bedzie pasowało? w necie znalazłam tylko na homebooku (zdj od Pracownia projektowa: Living by Design - sztuka tworzenia przestrzeni) podobne rozwiązanie...co myslicie? zarówno o tym, jaki kolor na ścianę, a także ewentualnego przemeblowania?

dulux-ks-aromatyczny-kardamon-25l-318-1.jpg

lady in gtey.jpg

Świetny pomysł. Mamy ten kolor w palecie barw Śnieżki Satynowej. To 550 Chwila refleksji. Powstanie

Rzeczywiście intrygujące i niebanalne wnętrze, nowoczesne, świeże ale jednocześnie ciepłe i z klasą.

Jestem za! :) Powodzenia!

Pozdrawiam serdecznie,

E-rzecznik FFiL Śnieżka