Ekspert FAKRO 11.12.2018 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Witam, Termin wykonania okna wyposażonego w kontaktron jest niestety dłuższy - jest to na ten moment wykonanie niestandardowe.Jeżeli zapotrzebowanie na tego typu wykonanie będzie coraz większe może okazać się konieczne wprowadzenie tej opcji do oferty podstawowej - w takiej sytuacji termin realizacji będzie krótszy. W roletach zewnętrznych długość kabla wynosi 2,5m - wydaje się, że przy takiej długości można spokojnie przeprowadzić kabel przez połać dachu.W roletach wewnętrznych mamy 1,5m kabla zasilającego co też wydają się całkiem sporym zapasem. Z poważaniemKonsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 13.12.2018 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Witam, W roletach zewnętrznych długość kabla wynosi 2,5m - wydaje się, że przy takiej długości można spokojnie przeprowadzić kabel przez połać dachu. W roletach wewnętrznych mamy 1,5m kabla zasilającego co też wydają się całkiem sporym zapasem. Z poważaniem Konsultant FAKRO 1,5 m spory zapas... bez komentarza Przeprowadzi się przez połać dachu i co?? u mnie przewodu starcza ledwo co na strych, a tam chce go połączyć z zasilaniem bo chyba logiczne że takiego połączenia nie powinno robić się w zabudowie gk. Dajecie przewodu jak ostatni żydzi na STYK i potem człowiek musi kombinować. Zaprosiłbym jednego z drugim konsultanta zza ciepłego biurka na budynek i zobaczylibyśmy czy wtedy 1,5-2,5 m przewodu to by nadal był "spory zapas". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil.bereda 13.12.2018 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Witam, samodzielny montaż jest możliwy ale może okazać się problematyczny dlatego też w pierwszej kolejności proponujemy montaż fabryczny na etapie produkcji okna - jest to najwygodniejsza forma montażu dla Klienta Dla wszystkich chętnych którzy zdecydują się na montaż samodzielny udostępniamy nasze zalecenia montażowe lub możemy zaproponować montaż w formie usługi serwisowej. Szczegóły do ustalenia z naszym działem serwisu. Z poważaniem Konsultant FAKRO Witam, wysłałem wiadomość w tej sprawie. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 17.12.2018 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 wysłałem wiadomość w tej sprawie. Proszę o odpowiedź. Witam, wiadomość została przesłana Pozdrawiam Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebe10 28.01.2019 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Wysłałem wiadomość w grudniu, niestety do dziś nie dostałem odpowiedzi.Czy mogę prosić forumowiczów o przesłanie zaleceń dla okien PTP oraz FTS?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 29.01.2019 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Wysłałem wiadomość w grudniu, niestety do dziś nie dostałem odpowiedzi. Czy mogę prosić forumowiczów o przesłanie zaleceń dla okien PTP oraz FTS? Z góry dziękuję. Witam, dzisiaj wiadomość została przesłana - mam nadzieję że tym razem dotarła bez przeszkód Pozdrawiam Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Lewandowski 12.02.2019 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 (edytowane) Witam Czy mógłbym prosić o przesłanie instrukcji montażu kontaktronów w oknach:- Fakro okno 06 78x118 FTP-V szyba U4, 87DF06- Fakro okno 06 78x118 PTP-V szyba U4 PVC, 87DJ06 oraz w wyłazie:- Fakro Wyłaz Avaline WGI-X Fakro 46x75, 56363 Z góry dziękuję Marcin Lewandowski Edytowane 12 Lutego 2019 przez Marcin Lewandowski rozszerzenie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 15.02.2019 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 (edytowane) Witam Czy mógłbym prosić o przesłanie instrukcji montażu kontaktronów w oknach: - Fakro okno 06 78x118 FTP-V szyba U4, 87DF06 - Fakro okno 06 78x118 PTP-V szyba U4 PVC, 87DJ06 oraz w wyłazie: - Fakro Wyłaz Avaline WGI-X Fakro 46x75, 56363 Z góry dziękuję Marcin Lewandowski Witam, instrukcja została dzisiaj przesłana - przypomnę tylko wszystkim kolejnym chętnym że udostępniamy instrukcję montażu kontaktronów dla okien drewnianych W przypadku okien PVC samodzielny montaż nie jest zalecany ponieważ okna wzmocnione są rdzeniem stalowym. Dla okien PVC proponujemy montaż fabryczny lub w przypadku okien zamontowanych montaż poprzez serwis FAKRO (płatna usługa serwisowa) W przypadku wyłazu WGI obawiam się że nie mamy systemowego montażu - skrzydło wyłazu to aluminiowy profil, nie będzie miejsca na montaż kontaktronu. Z poważaniem Konsultant FAKRO Edytowane 15 Lutego 2019 przez Ekspert FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f00T 12.03.2019 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Witam, Można prosić o przesłanie instrukcji? Wiadomość wysłana na prv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 13.03.2019 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Witam, proszę o adres e-mail na prv Z poważaniemKonsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f00T 18.03.2019 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Wysłane. Proszę o informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 28.03.2019 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Witam, wiadomość wysłana Z poważaniemKonsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norti 02.04.2019 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 Poszła wiadomość, prośba o instrukcję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechu_123 15.03.2021 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2021 Witam,Chciałbym również prosić o wysłanie instrukcji montażu kontaktronów dla okien drewnianych. PozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejs20 16.08.2022 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2022 Uprzejmie proszę o instrukcję montażu kontaktronów w oknach PTP-V U4. pozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 09.11.2022 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 Dzień dobry, proszę o adres e-mail na prv PozdrawiamEkspert FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidr 18.11.2023 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 Witam,Czy można prosić o instrukcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 21.11.2023 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 Witam, Czy można prosić o instrukcje? Dzień dobry, instrukcja zostanie przesłana na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody1221 15.02.2024 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego Witam,Również proszę o instrukcję.Przesłałem adres email na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 16.02.2024 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego Dzień dobry,instrukcja została przesłana na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts